Tilki Evin Önüne Geldi, Yemeğini Yedi ve Sonra...

YAŞAM 14.04.2024 - 16:52, Güncelleme: 14.04.2024 - 16:54 17813 kez okundu.
 

Tilki Evin Önüne Geldi, Yemeğini Yedi ve Sonra...

Bayram ziyareti nedeniyle Ordu'nun Çambaşı yaylasına giden Bulancak’ın tanınmış simalarından Ertan Er, unutulmaz bir deneyime imza attı.
Elleriyle hazırladığı yemeği evin önüne gelen tilkiye yedirerek, doğayla olan muhteşem bağını gözler önüne serdi. Er, bayram ziyareti için gittiği Çambaşı yaylasında, tilkilerin aç kalmaması için özel bir çözüm buldu. Hazırladığı yemekleri bir kaba koyarak bahçeye bırakan Er, tilkilerin gelip yemeğini yemesini bekledi. Gece geç saatlerde evin yanına tilkilerin geldiğini öğrenen Er, bir kaba koyduğu yemeği bahçeye çıkardı. Kısa bir süre sonra yemeğin kokusunu alan tilkiler, korkmadan gelerek Er'in hazırladığı yemeği afiyetle yediler. Bu muhteşem anı kameralara kaydeden Er, çektiği videoyu sosyal medya hesaplarında paylaştı. Videoda tilkinin Er'in hazırladığı yemeği yemesi ilginç bir deneyimi gözler önüne serdi. Ertan Er'in bu davranışı, doğaya olan sevgisini ve hayvanlara karşı şefkatini ortaya koyarken, tilkilerin de bu sevgiye karşılık vermesi ise doğayla aramızdaki özel bağı bir kez daha hatırlattı. Videoyu izlemek için tıklayınız...
Bayram ziyareti nedeniyle Ordu'nun Çambaşı yaylasına giden Bulancak’ın tanınmış simalarından Ertan Er, unutulmaz bir deneyime imza attı.

Elleriyle hazırladığı yemeği evin önüne gelen tilkiye yedirerek, doğayla olan muhteşem bağını gözler önüne serdi.

Er, bayram ziyareti için gittiği Çambaşı yaylasında, tilkilerin aç kalmaması için özel bir çözüm buldu. Hazırladığı yemekleri bir kaba koyarak bahçeye bırakan Er, tilkilerin gelip yemeğini yemesini bekledi.

Gece geç saatlerde evin yanına tilkilerin geldiğini öğrenen Er, bir kaba koyduğu yemeği bahçeye çıkardı. Kısa bir süre sonra yemeğin kokusunu alan tilkiler, korkmadan gelerek Er'in hazırladığı yemeği afiyetle yediler.

Bu muhteşem anı kameralara kaydeden Er, çektiği videoyu sosyal medya hesaplarında paylaştı. Videoda tilkinin Er'in hazırladığı yemeği yemesi ilginç bir deneyimi gözler önüne serdi.

Ertan Er'in bu davranışı, doğaya olan sevgisini ve hayvanlara karşı şefkatini ortaya koyarken, tilkilerin de bu sevgiye karşılık vermesi ise doğayla aramızdaki özel bağı bir kez daha hatırlattı.
Videoyu izlemek için tıklayınız...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.