19 Mayıs, çelenk konulmasıyla son buldu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.05.2012 - 19:01, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3102+ kez okundu.
 

19 Mayıs, çelenk konulmasıyla son buldu

Bulancak'ta 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle...
  ...Atatürk Büstüne çelenk koyma programı yapıldı. İl ve ilçe genelinde kutlamaların iptal edildiği ve sadece okullar kapsamında yapıldığı programlar, mülki amirlerin çelenk koymasıyla başladı. Bulancak'ta yapılan programa Bulancak Kaymakamı Tayfur Elbasan, Bulancak Belediye Başkan vekili Ahmet Cürgül, Garnizon Komutanı Üsteğmen Gökhan Kurgan, daire amirleri ve öğrenciler katıldı. Cumhuriyet Meydanı'nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başlayan program Atatürk Büstü'ne çelenk konulmasının ardından son buldu.    TÜM SAYFALARIMIZI OKUMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZhttp://www.yildizhaber.com.tr/abone/e-gazete.asp  
Bulancak'ta 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle...
 

...Atatürk Büstüne çelenk koyma programı yapıldı.

İl ve ilçe genelinde kutlamaların iptal edildiği ve sadece okullar kapsamında yapıldığı programlar, mülki amirlerin çelenk koymasıyla başladı.

Bulancak'ta yapılan programa Bulancak Kaymakamı Tayfur Elbasan, Bulancak Belediye Başkan vekili Ahmet Cürgül, Garnizon Komutanı Üsteğmen Gökhan Kurgan, daire amirleri ve öğrenciler katıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başlayan program Atatürk Büstü'ne çelenk konulmasının ardından son buldu.

 

 

 

TÜM SAYFALARIMIZI OKUMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZ

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.