20 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.05.2024 - 16:59, Güncelleme: 22.05.2024 - 15:30 3274+ kez okundu.
 

20 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

20 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Samsun’da 20 yıl hapis cezası bulunan bir kişi polis tarafından yakalandı.Edinilen bilgiye göre, "Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık" suçundan 20 yıl kesilmiş hapis cezası ile aranan M.A.(22), İlkadım ilçesi Kışla Mahallesi’nde polisin takibi sonucu yakalandı. Gözaltına alınan şahıs, bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklanan M.A. cezaevine gönderildi.
20 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Samsun’da 20 yıl hapis cezası bulunan bir kişi polis tarafından yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, "Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık" suçundan 20 yıl kesilmiş hapis cezası ile aranan M.A.(22), İlkadım ilçesi Kışla Mahallesi’nde polisin takibi sonucu yakalandı. Gözaltına alınan şahıs, bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklanan M.A. cezaevine gönderildi.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.