Ordu'ya Acı Haber! Trafik kazasında baba, oğul ve yeğen öldü!

ASAYİŞ (YH) - Yıldız Haber | 03.07.2024 - 15:27, Güncelleme: 03.07.2024 - 15:27 1769 kez okundu.
 

Ordu'ya Acı Haber! Trafik kazasında baba, oğul ve yeğen öldü!

Buğday yüklü traktör römorku ile kamyonetin çarpıştığı trafik kazasında Edirne'de ölen baba, oğlu ve yeğeninin cenazeleri Ordu'da toprağa verildi.
Mustafa Karayiğit (34), oğlu Emir (12) ve yeğeni Beytullah Karayiğit'in (18) cenazeleri Ordu'nun Çaybaşı ilçesine getirildi. Köklük Mahallesi'ndeki Mehmet Akif Ersoy Camisi'nde öğle vakti düzenlenen cenaze törenine, Karayiğit ailesi ve yakınlarının yanı sıra vatandaşlar katıldı. İl Müftüsü İsmail Çiçek'in kıldırdığı cenaze namazının ardından Mustafa, Emir ve Beytullah Karayiğit'in cenazeleri, aynı mahalledeki aile kabristanlığına defnedildi. Öte yandan vefat edenlerin akrabası olan Çaybaşı Belediye Başkanı Mesut Karayiğit, törene katılarak taziyeleri kabul etti.
Buğday yüklü traktör römorku ile kamyonetin çarpıştığı trafik kazasında Edirne'de ölen baba, oğlu ve yeğeninin cenazeleri Ordu'da toprağa verildi.
Mustafa Karayiğit (34), oğlu Emir (12) ve yeğeni Beytullah Karayiğit'in (18) cenazeleri Ordu'nun Çaybaşı ilçesine getirildi.

Köklük Mahallesi'ndeki Mehmet Akif Ersoy Camisi'nde öğle vakti düzenlenen cenaze törenine, Karayiğit ailesi ve yakınlarının yanı sıra vatandaşlar katıldı.

İl Müftüsü İsmail Çiçek'in kıldırdığı cenaze namazının ardından Mustafa, Emir ve Beytullah Karayiğit'in cenazeleri, aynı mahalledeki aile kabristanlığına defnedildi.

Öte yandan vefat edenlerin akrabası olan Çaybaşı Belediye Başkanı Mesut Karayiğit, törene katılarak taziyeleri kabul etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.