30 MART YENİDEN BAYRAM OLACAK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2014 - 23:47, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3067+ kez okundu.
 

30 MART YENİDEN BAYRAM OLACAK

AK Parti Giresun ilçe ve belde belediye başkan adaylarını yaptığı tanıtım programı ile kamuoyuna tanıttı.
Giresun 19 Eylül Spor Salonunda yapılan toplantıya AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, Ak Parti Giresun Milletvekilleri Mehmet Geldi ve Adem Tatlı, İl Başkanı Hasan Aydın, Merkez İlçe Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, eski milletvekilleri, İlçe Başkanları, Kadın kolları ve Gençlik Kolları, adaylar ve aday adayları katıldı. İlk olarak kürsüye çıkan İl başkanı Aydın, 30 Mart yerel seçimlerinde Giresun'un yeniden bir tarih yazacağını ifade ederek, belediye başkan adaylarına başarılar diledi. Aydın’ın ardından kürsüye çıkan AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli ise, “Milletimizin, hepinize, hepimize 11 yıldır yüklediği hizmet yüküne biz çok aşinayız” dedi. 30 Mart yerel seçimlerinde adayların üzerine çok büyük görev düştüğünü kaydeden Canikli, “Milletimizin bu konuda bizlere güvenmesi, bizleri bağrına basması, bizleri kendisinin bir parçası olarak görmesi elbette bizler için, AK kadrolar için gurur vesilesidir. Bu vesileyle bizlere bu onuru 11 yıldır Türkiye'nin her yerinde yaşatan bize güvenen milletimize şükranlarımızı sunuyoruz. 30 Mart’ta yeniden bir bayram olacak inşallah. 30 Mart'ta sandıklar kurulacak, yeniden milli iradenin şahlanışı ortaya çıkacak. Tıpkı geçmişte defalarca olduğu gibi. Sandığın kurulduğu gün bizler için bayramdır, AK Parti için bayramdır. AK kadrolar için bayramdır, milletimizin bayramıdır. Çünkü milletimizin iradesinin şahlandığı gündür, sandığın kurulduğu gün. Bazıları için azap günü olabilir, sandığın kurulmasını hiç istemeyebilir ama bayramınız kutlu olsun, 30 Mart bayramınız kutlu olsun” diye konuştu. Giresun’a yönelik yatırımlardan bahseden Grup Başkanvekili Canikli, sözlerini şöyle sürdürdü; “Ordu ve Giresun'da 30 yıldır mücadelesi verilen havaalanında nihayet sona gelindi, 2014 yılında inşallah uçacağız. Yine Başbakanımız Erdoğan Giresun'a geldiğinde üç önemli konuya değindi. Bunlardan biri Eğribel Tüneli, diğeri sahilden geçecek olan hızlı tren ve son olarak 350 kişilik şehir hastanesi. Biz Başbakanımızın sözünün üzerine söz söyleyemeyiz. Bize de hayırlı olsun demek düşer. Ancak ben buradan bir başka projenin müjdesini vermek istiyorum. O da Güney Çevre Yolu’dur. Bu projenin çalışmaları devam etmektedir” Canikli’nin konuşmasının ardından Giresun merkez, ilçe ve belde belediye başkan adayları tek tek sahneye davet edilerek tanıtıldı.
AK Parti Giresun ilçe ve belde belediye başkan adaylarını yaptığı tanıtım programı ile kamuoyuna tanıttı.

Giresun 19 Eylül Spor Salonunda yapılan toplantıya AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, Ak Parti Giresun Milletvekilleri Mehmet Geldi ve Adem Tatlı, İl Başkanı Hasan Aydın, Merkez İlçe Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, eski milletvekilleri, İlçe Başkanları, Kadın kolları ve Gençlik Kolları, adaylar ve aday adayları katıldı.

İlk olarak kürsüye çıkan İl başkanı Aydın, 30 Mart yerel seçimlerinde Giresun'un yeniden bir tarih yazacağını ifade ederek, belediye başkan adaylarına başarılar diledi.

Aydın’ın ardından kürsüye çıkan AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli ise, “Milletimizin, hepinize, hepimize 11 yıldır yüklediği hizmet yüküne biz çok aşinayız” dedi.

30 Mart yerel seçimlerinde adayların üzerine çok büyük görev düştüğünü kaydeden Canikli, “Milletimizin bu konuda bizlere güvenmesi, bizleri bağrına basması, bizleri kendisinin bir parçası olarak görmesi elbette bizler için, AK kadrolar için gurur vesilesidir. Bu vesileyle bizlere bu onuru 11 yıldır Türkiye'nin her yerinde yaşatan bize güvenen milletimize şükranlarımızı sunuyoruz. 30 Mart’ta yeniden bir bayram olacak inşallah. 30 Mart'ta sandıklar kurulacak, yeniden milli iradenin şahlanışı ortaya çıkacak. Tıpkı geçmişte defalarca olduğu gibi. Sandığın kurulduğu gün bizler için bayramdır, AK Parti için bayramdır. AK kadrolar için bayramdır, milletimizin bayramıdır. Çünkü milletimizin iradesinin şahlandığı gündür, sandığın kurulduğu gün. Bazıları için azap günü olabilir, sandığın kurulmasını hiç istemeyebilir ama bayramınız kutlu olsun, 30 Mart bayramınız kutlu olsun” diye konuştu.

Giresun’a yönelik yatırımlardan bahseden Grup Başkanvekili Canikli, sözlerini şöyle sürdürdü; “Ordu ve Giresun'da 30 yıldır mücadelesi verilen havaalanında nihayet sona gelindi, 2014 yılında inşallah uçacağız. Yine Başbakanımız Erdoğan Giresun'a geldiğinde üç önemli konuya değindi. Bunlardan biri

Eğribel Tüneli, diğeri sahilden geçecek olan hızlı tren ve son olarak 350 kişilik şehir hastanesi. Biz Başbakanımızın sözünün üzerine söz söyleyemeyiz. Bize de hayırlı olsun demek düşer. Ancak ben buradan bir başka projenin müjdesini vermek istiyorum. O da Güney Çevre

Yolu’dur. Bu projenin çalışmaları devam etmektedir”

Canikli’nin konuşmasının ardından Giresun merkez, ilçe ve belde belediye başkan adayları tek tek sahneye davet edilerek tanıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.