Bulancakspor'da tek yol galibiyet! Hedef rakibi eli boş göndermek!

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 23.10.2024 - 09:36, Güncelleme: 23.10.2024 - 09:36 446 kez okundu.
 

Bulancakspor'da tek yol galibiyet! Hedef rakibi eli boş göndermek!

1926 Bulancakspor, Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta 27 Ekim Pazar günü evinde ağırlayacağı Şiran Yıldızspor karşılaşması için hazırlıklara başladı.
Teknik Direktör İsmail Batur yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanlar, yüksek tempoda ve galibiyet odaklı sürdürülüyor. Bulancakspor camiası, bu önemli mücadele öncesi tek bir hedefe kilitlenmiş durumda: Sahada mutlak galibiyet! Ligin 4. haftasında taraftarının desteğiyle sahasında güçlü rakibini eli boş göndermek isteyen kırmızı-beyazlı ekip, çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Teknik Direktör İsmail Batur, oyuncuların moral ve motivasyonunu yüksek tutarken, takımın her hattında disiplinli bir oyun planı geliştirilmiş durumda. Galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak olan Bulancakspor, rakibini eli boş göndererek üç puanı hanesine yazdırmayı hedefliyor.
1926 Bulancakspor, Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta 27 Ekim Pazar günü evinde ağırlayacağı Şiran Yıldızspor karşılaşması için hazırlıklara başladı.

Teknik Direktör İsmail Batur yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanlar, yüksek tempoda ve galibiyet odaklı sürdürülüyor. Bulancakspor camiası, bu önemli mücadele öncesi tek bir hedefe kilitlenmiş durumda: Sahada mutlak galibiyet!

Ligin 4. haftasında taraftarının desteğiyle sahasında güçlü rakibini eli boş göndermek isteyen kırmızı-beyazlı ekip, çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Teknik Direktör İsmail Batur, oyuncuların moral ve motivasyonunu yüksek tutarken, takımın her hattında disiplinli bir oyun planı geliştirilmiş durumda.

Galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak olan Bulancakspor, rakibini eli boş göndererek üç puanı hanesine yazdırmayı hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.