90. yıllarını kutladılar

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2014 - 22:34, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2932+ kez okundu.
 

90. yıllarını kutladılar

Bulancak Türkiye İş Bankası personelleri Türkiye genelinde olduğu gibi 90. Kuruluş Yıl dönümü nedeniyle Atatürk büstüne çelenk bıraktılar.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kurulan Türkiye İş Bankası'nın 90. yıldönümü kutlaması Bulancak Cumhuriyet Meydanı'nda büyük bir gururla ve heyecanla yapıldı. İş Bankası Şube Müdürü Mehmet Melih Kükrer adına vekil Müdür Aysel  Uzunalioğlu ile Mustafa Yavuz tarafından Atatürk büstüne banka adına bırakılan çelenkle başlayan program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti. Vekil Müdür Aysel  Uzunalioğlu, “Genç Cumhuriyetimizle bütünleşen bankamızı daha üst seviyelere taşımak amacıyla ülkemizin gelişmesinde, kalkınmasında 90 yıl önceki azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu vesileyle bize bu emaneti bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve emek veren büyüklerimizi saygıyla anıyoruz” dedi.  Haber-Foto: Mehmet Yaşar
Bulancak Türkiye İş Bankası personelleri Türkiye genelinde olduğu gibi 90. Kuruluş Yıl dönümü nedeniyle Atatürk büstüne çelenk bıraktılar.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kurulan Türkiye İş Bankası'nın 90. yıldönümü kutlaması Bulancak Cumhuriyet Meydanı'nda büyük bir gururla ve heyecanla yapıldı. İş Bankası Şube Müdürü Mehmet Melih Kükrer adına vekil Müdür Aysel  Uzunalioğlu ile Mustafa Yavuz tarafından Atatürk büstüne banka adına bırakılan çelenkle başlayan program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti. Vekil Müdür Aysel  Uzunalioğlu, “Genç Cumhuriyetimizle bütünleşen bankamızı daha üst seviyelere taşımak amacıyla ülkemizin gelişmesinde, kalkınmasında 90 yıl önceki azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu vesileyle bize bu emaneti bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve emek veren büyüklerimizi saygıyla anıyoruz” dedi.

 

Haber-Foto: Mehmet Yaşar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.