Âb-ı Hayat'tan yaz etkinlikleri

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.07.2013 - 23:58, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3267+ kez okundu.
 

Âb-ı Hayat'tan yaz etkinlikleri

Bu yıl Yaz Okulu çalışmalarının üçüncüsünü gerçekleştiren Bulancak Âb-ı Hayat Derneği öğrencileri ile etkinlik üzerine etkinlik düzenliyor.
Geçtiğimiz günlerde 72 öğrencisi ile birlikte Bulancak'ta yaptıkları Bisiklet turu ile vatandaşların ilgisini çeken öğrenciler Pazar günü de Bektaş Yaylasında buluştular.  Âb-ı Hayat Derneği Yaz Okulu Projesi Koordinatörü Ubeydullah Göktekin, “Yeni bir nesil doğuyor söylemi ile başlattığımız Yaz Okulumuzda öğrencilerimizin eğlenerek öğrenmesini sağlayacak yöntemler kullanıyoruz. Kursumuz açılalı üç hafta oldu ve birçok faaliyet yaptık. Bisiklet Turu, Yayla Gezisi, Satranç Turnuvaları ve dernek içi etkinlikler bunlardan sadece bir kaçı. Öğrencilerimizin ve velilerimizin memnuniyeti bizlerin önceliği. Velilerimizle yaptığımız Veli toplantısı hem bir ilk oldu hem de veli-idare arasında bir kaynaşma oldu. Zaten kısa süreli bir program olan Yaz Okullarımız da çocuklarımızın en iyi şekilde faydalanmasını arzu ediyoruz” dedi. Ayrıca Göktekin, 26 Temmuz'da yapacakları kapanış programına tüm öğrenci velilerini ve Bulancak halkını davet ettiklerini sözlerine ekledi.  
Bu yıl Yaz Okulu çalışmalarının üçüncüsünü gerçekleştiren Bulancak Âb-ı Hayat Derneği öğrencileri ile etkinlik üzerine etkinlik düzenliyor.

Geçtiğimiz günlerde 72 öğrencisi ile birlikte Bulancak'ta yaptıkları Bisiklet turu ile vatandaşların ilgisini çeken öğrenciler Pazar günü de Bektaş Yaylasında buluştular. 

Âb-ı Hayat Derneği Yaz Okulu Projesi Koordinatörü Ubeydullah Göktekin, “Yeni bir nesil doğuyor söylemi ile başlattığımız Yaz Okulumuzda öğrencilerimizin eğlenerek öğrenmesini sağlayacak yöntemler kullanıyoruz. Kursumuz açılalı üç hafta oldu ve birçok faaliyet yaptık. Bisiklet Turu, Yayla Gezisi, Satranç Turnuvaları ve dernek içi etkinlikler bunlardan sadece bir kaçı. Öğrencilerimizin ve velilerimizin memnuniyeti bizlerin önceliği. Velilerimizle yaptığımız Veli toplantısı hem bir ilk oldu hem de veli-idare arasında bir kaynaşma oldu. Zaten kısa süreli bir program olan Yaz Okullarımız da çocuklarımızın en iyi şekilde faydalanmasını arzu ediyoruz” dedi. Ayrıca Göktekin, 26 Temmuz'da yapacakları kapanış programına tüm öğrenci velilerini ve Bulancak halkını davet ettiklerini sözlerine ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.