Adalet bakanı Tunç'tan başkan Şenlikoğlu’na övgü

SİYASET 14.03.2024 - 13:31, Güncelleme: 14.03.2024 - 13:42 4185+ kez okundu.
 

Adalet bakanı Tunç'tan başkan Şenlikoğlu’na övgü

“Giresun’un 5 yılda ışıl ışıl olduğunu gördük”
Yeni Adalet Sarayı’nın temel atma törenine katılmak ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Giresun’a gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Giresun Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun makamında gerçekleşen ziyarette, Giresun’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Tunç, Başkan Şenlikoğlu’na yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Aytekin Şenlikoğlu’ndan övgüyle bahseden Bakan Yılmaz, “Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu ile İstanbul'da birlikte okuduk. O Belediye Başkanı oldu, ben ise Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Adalet Bakanı oldum. İki gündür Giresun'dayız ve iyi ki gelmişiz. Önceki akşam Giresun Belediyesi'nin Kültür ve Sanata verdiği önemi gördük. Sokakta, cadde de Ramazan coşkusunu yaşadık. Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu'na ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Giresun'un ışıl ışıl olduğunu, değiştiğini ve geliştiğini gördüm. Tabi bunlar Giresunlu hemşehrilerimizin verdiği destekle oluyor. Ben her zaman Giresun'un ve Giresunlu hemşehrilerimizin yanındayım." dedi. Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’da, Bakan Tunç’a Giresun’a yaptığı hizmetler hakkında bilgiler vererek, ziyaretleri, destekleri ve adalet sarayı gibi önemli bir yatırım nedeniyle Bakan Tunç’a teşekkürlerini iletti. Şenlikoğlu, Bakan Tunç’u Giresun’da ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını da belirterek, kendisine Giresun’u simgeleyen hediyeler takdim etti.
“Giresun’un 5 yılda ışıl ışıl olduğunu gördük”

Yeni Adalet Sarayı’nın temel atma törenine katılmak ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Giresun’a gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Giresun Belediyesi’ni ziyaret etti.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun makamında gerçekleşen ziyarette, Giresun’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Tunç, Başkan Şenlikoğlu’na yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Aytekin Şenlikoğlu’ndan övgüyle bahseden Bakan Yılmaz, “Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu ile İstanbul'da birlikte okuduk. O Belediye Başkanı oldu, ben ise Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Adalet Bakanı oldum. İki gündür Giresun'dayız ve iyi ki gelmişiz. Önceki akşam Giresun Belediyesi'nin Kültür ve Sanata verdiği önemi gördük. Sokakta, cadde de Ramazan coşkusunu yaşadık. Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu'na ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Giresun'un ışıl ışıl olduğunu, değiştiğini ve geliştiğini gördüm. Tabi bunlar Giresunlu hemşehrilerimizin verdiği destekle oluyor. Ben her zaman Giresun'un ve Giresunlu hemşehrilerimizin yanındayım." dedi.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’da, Bakan Tunç’a Giresun’a yaptığı hizmetler hakkında bilgiler vererek, ziyaretleri, destekleri ve adalet sarayı gibi önemli bir yatırım nedeniyle Bakan Tunç’a teşekkürlerini iletti.

Şenlikoğlu, Bakan Tunç’u Giresun’da ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını da belirterek, kendisine Giresun’u simgeleyen hediyeler takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.