AK PARTİ'DE LİSTE NETLEŞTİ

SİYASET 07.11.2016 - 17:46, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3265+ kez okundu.
 

AK PARTİ'DE LİSTE NETLEŞTİ

Yaklaşık olarak 15 gün önce Bulancak AK Parti İlçe Başkanlığına atanan Esat Sakallıoğlu,...
...yeni yönetim kurulu listesini oluşturdu. Başkan Sakallıoğlu Yönetim Kurulu Üyeleri Eyüp Toraman, Bilal Yılmaz ve Hasan Erdem ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek, bazı açıklamalarda bulundu.Bulancak'a hizmet etmek için Genel Merkez tarafından kendisine yeniden görev tevdi edildiğini kaydeden Başkan Sakallıoğlu, "Amacımız Bulancak'ta güzel işlere imza atmaktır. Genel Merkezimiz tarafından şahsıma verilen ilçe başkanlığı görevi sonrası yönetim kurulu asil ve yedek listelerimizi oluşturduk. Yönetimde ki arkadaşlarımızla birlikte ilçemizde yapılması gereken hizmetlerin Bulancak'a gelmesi için gerekli görüşlerimizi yaparak çalışmalarımıza hızlı bir başlangıç yapacağız. İlk toplantımızı bu akşam yaparak parti içi kaynaşmayı sağlayacağız. İl teşkilatımız, Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanımız ile birlikte uyumlu bir şekilde çalışarak Giresun'un en büyük ilçesi olan Bulancak'ın  hak ettiği hizmetlerin takipçisi olacağımızdan vatandaşlarımızın şüphesi olmasın" dedi.Esat Sakallıoğlu başkanlığında oluşan listede şu isimler yer aldı; 'Emrullah Guguk, Eyüp Toraman, Tuncer Korkmaz, Naim Yaslı, Bilal Yılmaz, Erol Türkmen, Ahmet Özdemir, Taceddin Yöndem, Hasan Erdem, Müge Hıdır, Mürsel Aktay, Mustafa Aydın, Adile Kırbaş, Hale Zere, Oktay Karaman, Ömer Dik, Mürsel Bulut, Pelin Çolakoğlu, Haydar Karakılıç, Haydar Başaran, Ahmet Cürgül, Emel Yılmaz Kıraç, Pınar Yılmaz ve Celal Karataş' 
Yaklaşık olarak 15 gün önce Bulancak AK Parti İlçe Başkanlığına atanan Esat Sakallıoğlu,...
...yeni yönetim kurulu listesini oluşturdu. Başkan Sakallıoğlu Yönetim Kurulu Üyeleri Eyüp Toraman, Bilal Yılmaz ve Hasan Erdem ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek, bazı açıklamalarda bulundu.
Bulancak'a hizmet etmek için Genel Merkez tarafından kendisine yeniden görev tevdi edildiğini kaydeden Başkan Sakallıoğlu, "Amacımız Bulancak'ta güzel işlere imza atmaktır. Genel Merkezimiz tarafından şahsıma verilen ilçe başkanlığı görevi sonrası yönetim kurulu asil ve yedek listelerimizi oluşturduk. Yönetimde ki arkadaşlarımızla birlikte ilçemizde yapılması gereken hizmetlerin Bulancak'a gelmesi için gerekli görüşlerimizi yaparak çalışmalarımıza hızlı bir başlangıç yapacağız. İlk toplantımızı bu akşam yaparak parti içi kaynaşmayı sağlayacağız. İl teşkilatımız, Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanımız ile birlikte uyumlu bir şekilde çalışarak Giresun'un en büyük ilçesi olan Bulancak'ın  hak ettiği hizmetlerin takipçisi olacağımızdan vatandaşlarımızın şüphesi olmasın" dedi.
Esat Sakallıoğlu başkanlığında oluşan listede şu isimler yer aldı; 'Emrullah Guguk, Eyüp Toraman, Tuncer Korkmaz, Naim Yaslı, Bilal Yılmaz, Erol Türkmen, Ahmet Özdemir, Taceddin Yöndem, Hasan Erdem, Müge Hıdır, Mürsel Aktay, Mustafa Aydın, Adile Kırbaş, Hale Zere, Oktay Karaman, Ömer Dik, Mürsel Bulut, Pelin Çolakoğlu, Haydar Karakılıç, Haydar Başaran, Ahmet Cürgül, Emel Yılmaz Kıraç, Pınar Yılmaz ve Celal Karataş' 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.