Aksu, Gazi caddesini inceledi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.08.2013 - 00:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3279+ kez okundu.
 

Aksu, Gazi caddesini inceledi

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu,...
...Gazi Caddesi'nde yapılan zemin çalışmalarını inceledi. Başkan Aksu, yaptığı açıklamada, caddede, elektrik şebekesinin güçlendirilerek yer altına alındığını, yeni doğalgaz şebekesi yapıldığını, iletişim, yağmursuyu, içmesuyu ve kanalizasyon şebekelerinin de iyileştirildiğini ifade etti. Aksu, yapılan bu altyapı çalışmalarının geleceğe yönelik planlanmış bir çalışma olduğunu kaydetti. Altyapı çalışmalarının ardından üstyapıya başlanıldığını dile getiren Başkan Aksu,"Caddemiz şuan granit taşlar ile kaplanıyor. Esnafımız ve halkımız bir süre mağduriyet yaşadı ancak çalışmalarımız tamamlandığında herkes Giresun'umuzun sembolü Gazi Caddesi'nin tadını çıkaracak. Ben verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı herkesten özür diliyorum. Çalışmalarımızda son aşamaya geldik. Zemin kaplamasının hemen ardından, görme engelli yolu, aydınlatma direkleri ve yol babaları ile caddemiz son şeklini alacak" dedi. Caddenin araç trafiğine kapalı olacağını da belirten Aksu sözlerini şöyle sürdürdü: "Bugüne kadar her zaman diğer şehirlerin trafiğe kapalı caddelerini konuşup durduk. Alparslan Caddesi'nin trafiğe kapanmasıyla bu işe öncülük ettik ve halkımızın rahat ettiği bir alan oluşturduk. Gazi Caddesi'nde de aynı uygulamayı yaparak şehrimizi daha yaşanılabilir bir hale getireceğiz. Ramazan ayı yoğunluğunda caddemiz trafiğe kapalıydı. İçinde bulunduğumuz ayda, yani şehir nüfusunun ikiye katlandığı fındık hasat zamanında da caddemiz trafiğe kapalı durumda. Önümüzdeki aylarda trafik daha da rahatlayacak. Eleştiriler tabi ki olacaktır. Ancak bizim amacımız halkımızı daha huzurlu, daha rahat, daha modern bir ortamda yaşamını sürdürmesini sağlamaktır. Bu şehir için her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz"
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu,...

...Gazi Caddesi'nde yapılan zemin çalışmalarını inceledi.

Başkan Aksu, yaptığı açıklamada, caddede, elektrik şebekesinin güçlendirilerek yer altına alındığını, yeni doğalgaz şebekesi yapıldığını, iletişim, yağmursuyu, içmesuyu ve kanalizasyon şebekelerinin de iyileştirildiğini ifade etti. Aksu, yapılan bu altyapı çalışmalarının geleceğe yönelik planlanmış bir çalışma olduğunu kaydetti. Altyapı çalışmalarının ardından üstyapıya başlanıldığını dile getiren Başkan Aksu,"Caddemiz şuan granit taşlar ile kaplanıyor. Esnafımız ve halkımız bir süre mağduriyet yaşadı ancak çalışmalarımız tamamlandığında herkes Giresun'umuzun sembolü Gazi Caddesi'nin tadını çıkaracak. Ben verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı herkesten özür diliyorum. Çalışmalarımızda son aşamaya geldik. Zemin kaplamasının hemen ardından, görme engelli yolu, aydınlatma direkleri ve yol babaları ile caddemiz son şeklini alacak" dedi. Caddenin araç trafiğine kapalı olacağını da belirten Aksu sözlerini şöyle sürdürdü: "Bugüne kadar her zaman diğer şehirlerin trafiğe kapalı caddelerini konuşup durduk. Alparslan Caddesi'nin trafiğe kapanmasıyla bu işe öncülük ettik ve halkımızın rahat ettiği bir alan oluşturduk. Gazi Caddesi'nde de aynı uygulamayı yaparak şehrimizi daha yaşanılabilir bir hale getireceğiz. Ramazan ayı yoğunluğunda caddemiz trafiğe kapalıydı. İçinde bulunduğumuz ayda, yani şehir nüfusunun ikiye katlandığı fındık hasat zamanında da caddemiz trafiğe kapalı durumda. Önümüzdeki aylarda trafik daha da rahatlayacak. Eleştiriler tabi ki olacaktır. Ancak bizim amacımız halkımızı daha huzurlu, daha rahat, daha modern bir ortamda yaşamını sürdürmesini sağlamaktır. Bu şehir için her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.