Altın Saat Kulesi Ödül Töreni Akhisar’da

GÜNDEM 12.12.2023 - 09:53, Güncelleme: 12.12.2023 - 09:58 3099+ kez okundu.
 

Altın Saat Kulesi Ödül Töreni Akhisar’da

Dünya’nın prestijli ödülleri arasına giren 15. Uluslararası Altın Saat Kulesi Bronz ve Gümüş Ödülleri töreni Akhisar ilçesinde gerçekleşecek.
Altın Saat Kulesi Ödülleri bu yıla özel ‘Cumhuriyetin 100. Yılı Anısına 100 Ödül’ temasıyla sahiplerini bulmaya devam ediyor. Yaklaşık 3 aydır süren Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları çerçevesinde dağıtılan ödüllerin, 25 Aralık 2023 günü İzmir Alsancak Havagazı Fabrikası etkinlik alanında yapılacak Altın Saat Kulesi Ödülleri Finali öncesi son Bronz ve Gümüş Ödülleri 20 Aralık 2023 günü Manisa’nın şirin ilçesi Akhisar’da yapılacak törenle sahiplerini bulacak. 2006 yılından bu yana Türkiye’nin gururu ve onuru olan Altın Saat Kulesi Ödülleri’nin 2023 yılı ödülleri geçtiğimiz Eylül ayından bu yana farklı illerde gerçekleştirilen Uluslararası 15. Altın Saat Kulesi Ödülleri Festivali etkinlikleri çerçevesinde Bronz, Gümüş ve Altın Saat Kulesi Ödülleri olarak dağıtılmaya devam ediyor. Organizasyonların 1. 27 Eylül-01 Ekim 2023 tarihleri arasında Menderes Ömer Halisdemir Parkı alanında yapıldı. Burada Bronz ve Gümüş Saat Kulesi Ödülleri’nin dağıtıldığı festival ile başlayan etkinliklerin, 2. etabı İzmir’in çeşitli ilçelerinde konserlerle, 2. etabı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu ile yapıldı ve halen İzmir’in çeşçeşitli noktalarında Aralık ayının sonuna kadar sürecek çeşitli etkinliklerle devam edecek. 
Dünya’nın prestijli ödülleri arasına giren 15. Uluslararası Altın Saat Kulesi Bronz ve Gümüş Ödülleri töreni Akhisar ilçesinde gerçekleşecek.

Altın Saat Kulesi Ödülleri bu yıla özel ‘Cumhuriyetin 100. Yılı Anısına 100 Ödül’ temasıyla sahiplerini bulmaya devam ediyor. Yaklaşık 3 aydır süren Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları çerçevesinde dağıtılan ödüllerin, 25 Aralık 2023 günü İzmir Alsancak Havagazı Fabrikası etkinlik alanında yapılacak Altın Saat Kulesi Ödülleri Finali öncesi son Bronz ve Gümüş Ödülleri 20 Aralık 2023 günü Manisa’nın şirin ilçesi Akhisar’da yapılacak törenle sahiplerini bulacak.

2006 yılından bu yana Türkiye’nin gururu ve onuru olan Altın Saat Kulesi Ödülleri’nin 2023 yılı ödülleri geçtiğimiz Eylül ayından bu yana farklı illerde gerçekleştirilen Uluslararası 15. Altın Saat Kulesi Ödülleri Festivali etkinlikleri çerçevesinde Bronz, Gümüş ve Altın Saat Kulesi Ödülleri olarak dağıtılmaya devam ediyor. Organizasyonların 1. 27 Eylül-01 Ekim 2023 tarihleri arasında Menderes Ömer Halisdemir Parkı alanında yapıldı. Burada Bronz ve Gümüş Saat Kulesi Ödülleri’nin dağıtıldığı festival ile başlayan etkinliklerin, 2. etabı İzmir’in çeşitli ilçelerinde konserlerle, 2. etabı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu ile yapıldı ve halen İzmir’in çeşçeşitli noktalarında Aralık ayının sonuna kadar sürecek çeşitli etkinliklerle devam edecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.