Ayatoure Hotel Restoran ve Spa Görkemli Törenle Açıldı!

TURİZM (YH) - Yıldız Haber | 01.06.2024 - 15:21, Güncelleme: 01.06.2024 - 19:52 18261+ kez okundu.
 

Ayatoure Hotel Restoran ve Spa Görkemli Törenle Açıldı!

Giresun'un Bulancak ilçesine 4 yıldızlı yepyeni bir otel kazandırıldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı onaylı Ayatoure Hotel Restoran ve Spa açıldı.
Bölge halkının konaklama ve dinlenme ihtiyacını karşılamak üzere Ünsal Grup tarafından yapılan Ayatoure Hotel Restoran ve Spa hizmete girdi. 1 Haziran 2024 Cumartesi günü gerçekleşen açılış törenine Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Giresun eski milletvekili Kadir Aydın, Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us, Aydındere Belediye Başkanı Nuri Demir, Kovanlık Belediye Başkanı Harun Kalıntaş, Piraziz Belediye Başkanı M.Esat Ayyıldız, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Nuri Özdemir, Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu, Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Ersin Erkut, daire başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sarayburnu Camii Külliyesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Yusuf Sipahi tarafından yapılan dua ile gerçekleşen açılış töreninde sunuculuğu Fırat Akyol yaptı. Bölge Turizmine Katkı Sağlayacak Bulancak Kaymakamı Ünal Koç yaptığı konuşmada Ayatoure Hotel'in açılışının Bulancak için hayırlı olmasını dileyerek, "Bölgemizin turizm açısından kalkınması ve ilçemize gelen gurbetçi hemşehrilerimiz ile turistlerin konforlu bir şekilde konaklayacağı Ayatoure Hotel'in açılışı Bulancak'ımıza hayırlı olsun." dedi. Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Nuri Özdemir ise Bulancak Belediyesi olarak ilçeye yapılacak tüm yatırımları, özellikle de turizme katkı sağlayacak olan Ayatoure Hotel gibi yatırımları destekleyeceklerini ifade etti. Yatırımlar Devam Edecek Ünsal Grup sahibi Ünsal Karahasan, açılışa katılanlara teşekkür ederek yatırımlarının devam edeceğini ve bölge halkına ve ilçemize gelecek turistlere daha iyi hizmet verebilmek için bungalov projesi de yapacaklarını sözlerine ekledi.
Giresun'un Bulancak ilçesine 4 yıldızlı yepyeni bir otel kazandırıldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı onaylı Ayatoure Hotel Restoran ve Spa açıldı.

Bölge halkının konaklama ve dinlenme ihtiyacını karşılamak üzere Ünsal Grup tarafından yapılan Ayatoure Hotel Restoran ve Spa hizmete girdi.

1 Haziran 2024 Cumartesi günü gerçekleşen açılış törenine Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Giresun eski milletvekili Kadir Aydın, Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us, Aydındere Belediye Başkanı Nuri Demir, Kovanlık Belediye Başkanı Harun Kalıntaş, Piraziz Belediye Başkanı M.Esat Ayyıldız, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Nuri Özdemir, Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu, Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Ersin Erkut, daire başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sarayburnu Camii Külliyesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Yusuf Sipahi tarafından yapılan dua ile gerçekleşen açılış töreninde sunuculuğu Fırat Akyol yaptı.

Bölge Turizmine Katkı Sağlayacak

Bulancak Kaymakamı Ünal Koç yaptığı konuşmada Ayatoure Hotel'in açılışının Bulancak için hayırlı olmasını dileyerek, "Bölgemizin turizm açısından kalkınması ve ilçemize gelen gurbetçi hemşehrilerimiz ile turistlerin konforlu bir şekilde konaklayacağı Ayatoure Hotel'in açılışı Bulancak'ımıza hayırlı olsun." dedi.

Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Nuri Özdemir ise Bulancak Belediyesi olarak ilçeye yapılacak tüm yatırımları, özellikle de turizme katkı sağlayacak olan Ayatoure Hotel gibi yatırımları destekleyeceklerini ifade etti.

Yatırımlar Devam Edecek

Ünsal Grup sahibi Ünsal Karahasan, açılışa katılanlara teşekkür ederek yatırımlarının devam edeceğini ve bölge halkına ve ilçemize gelecek turistlere daha iyi hizmet verebilmek için bungalov projesi de yapacaklarını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.