Bafra Gençlik Merkezinden gençlik konseri programı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 17.05.2024 - 12:06, Güncelleme: 17.05.2024 - 12:35 1670+ kez okundu.
 

Bafra Gençlik Merkezinden gençlik konseri programı

Samsun'un Bafra ilçesinde Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında gençlik konseri düzenlendi.
Bafra Gençlik Merkezinin bahçesinde düzenlenen programda şiirler okundu, gençlik konseri ile spor gösterileri ve resim sergisi düzenlendi. Gençlik Merkezi Müdürü Selim Erdoğan, gençlik merkezinin müzik, görsel sanatlar ve sağlıklı yaşam ve spor atölyesi öğrencileri ile usta öğreticilerin emek sarf ederek güzel bir program düzenlediklerini belirterek, "Usta öğreticilerimize ve gençlerimize çok teşekkür ederim. Gençlerimizi bu tür programlarla daha çok sosyalleşmeye ve sanal ortamdan uzak tutmaya devam edeceğiz." dedi.
Samsun'un Bafra ilçesinde Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında gençlik konseri düzenlendi.

Bafra Gençlik Merkezinin bahçesinde düzenlenen programda şiirler okundu, gençlik konseri ile spor gösterileri ve resim sergisi düzenlendi.

Gençlik Merkezi Müdürü Selim Erdoğan, gençlik merkezinin müzik, görsel sanatlar ve sağlıklı yaşam ve spor atölyesi öğrencileri ile usta öğreticilerin emek sarf ederek güzel bir program düzenlediklerini belirterek, "Usta öğreticilerimize ve gençlerimize çok teşekkür ederim. Gençlerimizi bu tür programlarla daha çok sosyalleşmeye ve sanal ortamdan uzak tutmaya devam edeceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.