Bahçeşehir, Beşiktaş'a sponsor oldu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.07.2012 - 18:25, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2674+ kez okundu.
 

Bahçeşehir, Beşiktaş'a sponsor oldu

Bahçeşehir Üniversitesi,...
...Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı'na sponsor oldu. Hafta içi Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü'nde bir araya gelen Bahçeşehir Üniversitesi heyeti ile Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı yöneticileri 2012-2013 sezonu için sponsorluk anlaşması yaptılar. Yeni ismi “Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı” 2012-2013 sezonunda Türkiye Bayan Voleybol Ligi'nde mücadele edecek. Yapılan sponsorluk anlaşması ile ilgili konuşan Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı hemşerimiz Enver Yücel, “Eğitim kurumlarının, özelliklede üniversitelerin spora ve sporcuya katkı sağlaması gerektiğine inanıyoruz” dedi.   Haber: Samet Yıldız
Bahçeşehir Üniversitesi,...

...Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı'na sponsor oldu. Hafta içi Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü'nde bir araya gelen Bahçeşehir Üniversitesi heyeti ile Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı yöneticileri 2012-2013 sezonu için sponsorluk anlaşması yaptılar. Yeni ismi “Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı” 2012-2013 sezonunda Türkiye Bayan Voleybol Ligi'nde mücadele edecek. Yapılan sponsorluk anlaşması ile ilgili konuşan Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı hemşerimiz Enver Yücel, “Eğitim kurumlarının, özelliklede üniversitelerin spora ve sporcuya katkı sağlaması gerektiğine inanıyoruz” dedi.

 

Haber: Samet Yıldız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.