Balayındaki Hemşehrimiz yaptığı hareketle takdir topladı

ASAYİŞ (YH) - Yıldız Haber | 01.07.2024 - 21:46, Güncelleme: 02.07.2024 - 11:26 2902 kez okundu.
 

Balayındaki Hemşehrimiz yaptığı hareketle takdir topladı

Antalya'nın Lara bölgesinde meydana gelen yangınlar, bölge sakinlerini büyük bir endişeye sokarken, balayı için Antalya'da bulunan Ordulu hemşehrimiz Yunus Emre Can, gönüllü olarak çalışmalara katılarak takdir topladı.
Gülyalı Turnasuyu Spor'un savunma oyuncusu, Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye biriminde cankurtaran ve Ordu 52 Yüzme Kulübü Antrenörü olarak görev yapan Yunus Emre Can, balayı için gittiği Antalya'da meydana gelen orman yangınlarına kayıtsız kalamadı. Antalya Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarına destek veren Can, gösterdiği bu duyarlılık ile hem hemşerilerinden hem de yetkililerden büyük takdir topladı. www.yildizhaber.com.tr'ye konuşan Can, yangın söndürme çalışmalarına katılmaktan duyduğu memnuniyeti şu şekilde dile getirdi: "Antalya'ya balayı için geldim. Fakat bölgede çıkan yangınları görünce kayıtsız kalamadım. Bir cankurtaran ve futbolcu olarak insanlara yardım etmek benim görevim. Bu zor zamanda Antalya'ya ve doğaya destek olmak benim için onur vericiydi"
Antalya'nın Lara bölgesinde meydana gelen yangınlar, bölge sakinlerini büyük bir endişeye sokarken, balayı için Antalya'da bulunan Ordulu hemşehrimiz Yunus Emre Can, gönüllü olarak çalışmalara katılarak takdir topladı.

Gülyalı Turnasuyu Spor'un savunma oyuncusu, Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye biriminde cankurtaran ve Ordu 52 Yüzme Kulübü Antrenörü olarak görev yapan Yunus Emre Can, balayı için gittiği Antalya'da meydana gelen orman yangınlarına kayıtsız kalamadı. Antalya Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarına destek veren Can, gösterdiği bu duyarlılık ile hem hemşerilerinden hem de yetkililerden büyük takdir topladı.

www.yildizhaber.com.tr'ye konuşan Can, yangın söndürme çalışmalarına katılmaktan duyduğu memnuniyeti şu şekilde dile getirdi: "Antalya'ya balayı için geldim. Fakat bölgede çıkan yangınları görünce kayıtsız kalamadım. Bir cankurtaran ve futbolcu olarak insanlara yardım etmek benim görevim. Bu zor zamanda Antalya'ya ve doğaya destek olmak benim için onur vericiydi"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.