Başkan Sıbıç, Genel Başkan Özel’in makamında!

SİYASET (YH) - Yıldız Haber | 27.06.2024 - 17:44, Güncelleme: 27.06.2024 - 17:48 2841 kez okundu.
 

Başkan Sıbıç, Genel Başkan Özel’in makamında!

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i damadı olduğu Bulancak’a davet etti.
Bu daveti en kısa sürede gerçekleştireceğini ifade eden Genel Başkan Özel’e Başkan Sıbıç, başımızın tacı fındık sepetini hediye etti. Ankara ziyaretinde CHP Genel başkanı Özel’i ziyaret eden Sıbıç, Bulancak’ın belediyecilik çalışmaları hakkında bilgi verirken, yerel yönetimlerin sorunları ile ilgili konuları da aktardı. Ziyarette Başkan Sıbıç’a CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Piraziz İlçe Başkanı Serpil Zelfi Görgülüoğlu Kahyaoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Ayşegül Erdoğan ve Reşat Nuri Özdemir, önceki dönem il başkanımız Gültekin Uzunalioğlu eşlik etti.
Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i damadı olduğu Bulancak’a davet etti.

Bu daveti en kısa sürede gerçekleştireceğini ifade eden Genel Başkan Özel’e Başkan Sıbıç, başımızın tacı fındık sepetini hediye etti.

Ankara ziyaretinde CHP Genel başkanı Özel’i ziyaret eden Sıbıç, Bulancak’ın belediyecilik çalışmaları hakkında bilgi verirken, yerel yönetimlerin sorunları ile ilgili konuları da aktardı. Ziyarette Başkan Sıbıç’a CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Piraziz İlçe Başkanı Serpil Zelfi Görgülüoğlu Kahyaoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Ayşegül Erdoğan ve Reşat Nuri Özdemir, önceki dönem il başkanımız Gültekin Uzunalioğlu eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.