Başkan Sıbıç Mezbahanede incelemelerde bulundu

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 06.06.2024 - 10:11, Güncelleme: 06.06.2024 - 10:24 2531 kez okundu.
 

Başkan Sıbıç Mezbahanede incelemelerde bulundu

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, “Belediye Mezbahanesinde yapacağımız iyileştirme çalışmalarıyla tesis kalitesini yükseltecek, halkımızın çok daha sağlıklı ve kaliteli et ürünlerine ulaşmasını sağlayacağız” dedi.
Mezbahanenin Tesis Kalitesi Yükseltilecek Göreve geldikten sonra Belediyeye bağlı hizmet birim ve tesislerini mercek altına aldıklarını ifade eden Belediye Başkanı Sıbıç, “Belediye olarak hizmet ürettiğimiz birim ve tesislerimizin daha verimli ve daha işlevsel çalışması için tespit ve incelemelerimiz devam ediyor. Bu kapsamda Ruhsat ve Denetim Müdürlüğümüze bağlı Belediye Mezbahanemizde inceleme ve değerlendirmelerde bulunduk. Mezbahanemiz tesis kalitesi ve yüksek standartlarda hizmet veren bir tesis olmakla beraber, daha işlevsel ve sağlıklı bir yapıya kavuşması için tespitlerimizi yaptık. İlk olarak mezbahane çevresinde kesim için gelen hayvanların daha sağlıklı ve korunaklı bir ortamda bekletilmesi için üstü kapalı bekleme alanları yaparak, toprak zeminin betonlanmasını tamamladık. Tesis içinde de hayvanların kabulü, muayenesi, kesimi ve ürün haline getirilmesi aşamalarını da iyileştirecek tedbirleri alacak ve işleyişi hızlandırarak en sağlıklı koşulları oluşturmaya devam edeceğiz. Son aşamada da elde edilen ürünlerin dağıtımı noktasında dağıtım araçlarımızı modernize ederek halkımızın en sağlıklı et ürünlerine ulaşmasını sağlamış olacağız. Yine yaklaşan Kurban Bayramı dolayısı ile en iyi koşullarda kesim hizmeti verilmesi için gerekli denetim ve tedbirleri şimdiden almaya başladık” dedi. Ziyarette, Belediye Başkan Yardımcıları Reşat Nuri Özdemir, Ayşegül Erdoğan, Ruhsat ve Denetim Müdürü Yusuf Gürsoy’da hazır bulundular.
Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, “Belediye Mezbahanesinde yapacağımız iyileştirme çalışmalarıyla tesis kalitesini yükseltecek, halkımızın çok daha sağlıklı ve kaliteli et ürünlerine ulaşmasını sağlayacağız” dedi.

Mezbahanenin Tesis Kalitesi Yükseltilecek

Göreve geldikten sonra Belediyeye bağlı hizmet birim ve tesislerini mercek altına aldıklarını ifade eden Belediye Başkanı Sıbıç, “Belediye olarak hizmet ürettiğimiz birim ve tesislerimizin daha verimli ve daha işlevsel çalışması için tespit ve incelemelerimiz devam ediyor. Bu kapsamda Ruhsat ve Denetim Müdürlüğümüze bağlı Belediye Mezbahanemizde inceleme ve değerlendirmelerde bulunduk. Mezbahanemiz tesis kalitesi ve yüksek standartlarda hizmet veren bir tesis olmakla beraber, daha işlevsel ve sağlıklı bir yapıya kavuşması için tespitlerimizi yaptık. İlk olarak mezbahane çevresinde kesim için gelen hayvanların daha sağlıklı ve korunaklı bir ortamda bekletilmesi için üstü kapalı bekleme alanları yaparak, toprak zeminin betonlanmasını tamamladık. Tesis içinde de hayvanların kabulü, muayenesi, kesimi ve ürün haline getirilmesi aşamalarını da iyileştirecek tedbirleri alacak ve işleyişi hızlandırarak en sağlıklı koşulları oluşturmaya devam edeceğiz. Son aşamada da elde edilen ürünlerin dağıtımı noktasında dağıtım araçlarımızı modernize ederek halkımızın en sağlıklı et ürünlerine ulaşmasını sağlamış olacağız. Yine yaklaşan Kurban Bayramı dolayısı ile en iyi koşullarda kesim hizmeti verilmesi için gerekli denetim ve tedbirleri şimdiden almaya başladık” dedi.
Ziyarette, Belediye Başkan Yardımcıları Reşat Nuri Özdemir, Ayşegül Erdoğan, Ruhsat ve Denetim Müdürü Yusuf Gürsoy’da hazır bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.