Başkan Sıbıç, muhtarlarla bir araya geldi

SİYASET 10.06.2024 - 16:20, Güncelleme: 11.06.2024 - 09:28 6602 kez okundu.
 

Başkan Sıbıç, muhtarlarla bir araya geldi

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, haftaya mahalle muhtarlarıyla kahvaltılı bir toplantı yaparak başladı.
Bulancak Millet Bahçesi Belediye Sosyal tesislerinde gerçekleştirilen toplantıda, muhtarların sorun ve isteklerini dinleyen Başkan Sıbıç, "Muhtarlarımızla sık sık bir araya gelerek ilçemizin tüm sorunlarını ve ihtiyaçlarını tespit etmeye çalışıyoruz. Bu  buluşmalar toplum olma bağlarımızı güçlendirirken, halkımızın ihtiyaçlarını anlamak için de harika bir fırsat olarak görüyoruz. Hep birlikte olmanın huzuru ve mutluluğu bir başka güzel. Daha güzel bir Bulancak için hep birlikte çalışacağız" dedi. Toplantı sonunda muhtarlara kalem hediye eden başkan Sıbıç, katılımları için muhtarlara teşekkür etti. İskelede incelemelerde bulundu  Tarihi Bulancak İskelesinde de incelemelerde bulunan Başkan Sıbıç, "Bulancak için önemli bir yapı olan tarihi İskelemizi daha güzel hale getirebilmek için yerinde incelerde bulunduk. Aydınlatmalar, korkuluklar veoturma guruplarının bakım ve onarımları yapılarak tertemiz ve ışıl ışıl bir hale getirilecek. Bulancak her şeyin en iyisine layıktır" dedi.
Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, haftaya mahalle muhtarlarıyla kahvaltılı bir toplantı yaparak başladı.

Bulancak Millet Bahçesi Belediye Sosyal tesislerinde gerçekleştirilen toplantıda, muhtarların sorun ve isteklerini dinleyen Başkan Sıbıç, "Muhtarlarımızla sık sık bir araya gelerek ilçemizin tüm sorunlarını ve ihtiyaçlarını tespit etmeye çalışıyoruz. Bu  buluşmalar toplum olma bağlarımızı güçlendirirken, halkımızın ihtiyaçlarını anlamak için de harika bir fırsat olarak görüyoruz. Hep birlikte olmanın huzuru ve mutluluğu bir başka güzel. Daha güzel bir Bulancak için hep birlikte çalışacağız" dedi.

Toplantı sonunda muhtarlara kalem hediye eden başkan Sıbıç, katılımları için muhtarlara teşekkür etti.

İskelede incelemelerde bulundu 

Tarihi Bulancak İskelesinde de incelemelerde bulunan Başkan Sıbıç, " Bulancak için önemli bir yapı olan tarihi İskelemizi daha güzel hale getirebilmek için yerinde incelerde bulunduk. Aydınlatmalar, korkuluklar veoturma guruplarının bakım ve onarımları yapılarak tertemiz ve ışıl ışıl bir hale getirilecek. Bulancak her şeyin en iyisine layıktır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.