Başkan Sıbıç'tan Başkan Yavaş'a Süme Bıçağı!

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 27.06.2024 - 19:05, Güncelleme: 27.06.2024 - 19:05 2063 kez okundu.
 

Başkan Sıbıç'tan Başkan Yavaş'a Süme Bıçağı!

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette Başkan Sıbıç, Başkan Yavaş'a Devlet Sanatçısı Mahir Henden tarafından yapılan Giresun’un kültürel mirası ve Kurtuluş Savaşı’nda önemli bir rol oynayan Giresun Uşakları’nın bellerindeki sivri uçlu bıçaktan hediye etti. Ayrıca, baş tacı fındık da bu ziyaretin hediyeleri arasında yer aldı. Başkan Sıbıç, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret ettik. Ziyaretimizde kendisine, Kurtuluş Savaşı’nda savaşın kaderini değiştiren Giresun Uşakları’nın bellerindeki sivri uçlu bıçakları ile düşmanı siperlerine geri püskürttüğünü belirten Mustafa Kemal Atatürk’ün anısına, bu kültürel mirası olan bıçağı ve başımızın tacı fındığımızı hediye ettik” dedi. Ziyarette, Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Belediye Başkan Yardımcıları Ayşegül Erdoğan ve Reşat Nuri Özdemir ile önceki dönem İl Başkanı Gültekin Uzunalioğlu da yer aldı. Başkan Sıbıç, Mansur Yavaş’a misafirperverliği için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.  
Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Sıbıç, Başkan Yavaş'a Devlet Sanatçısı Mahir Henden tarafından yapılan Giresun’un kültürel mirası ve Kurtuluş Savaşı’nda önemli bir rol oynayan Giresun Uşakları’nın bellerindeki sivri uçlu bıçaktan hediye etti. Ayrıca, baş tacı fındık da bu ziyaretin hediyeleri arasında yer aldı.

Başkan Sıbıç, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret ettik. Ziyaretimizde kendisine, Kurtuluş Savaşı’nda savaşın kaderini değiştiren Giresun Uşakları’nın bellerindeki sivri uçlu bıçakları ile düşmanı siperlerine geri püskürttüğünü belirten Mustafa Kemal Atatürk’ün anısına, bu kültürel mirası olan bıçağı ve başımızın tacı fındığımızı hediye ettik” dedi.

Ziyarette, Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Belediye Başkan Yardımcıları Ayşegül Erdoğan ve Reşat Nuri Özdemir ile önceki dönem İl Başkanı Gültekin Uzunalioğlu da yer aldı.

Başkan Sıbıç, Mansur Yavaş’a misafirperverliği için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.