Başkan Sıbıç'tan Vali Serdengeçti'ye anlamlı hediye!

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 28.05.2024 - 17:54, Güncelleme: 28.05.2024 - 17:54 3619+ kez okundu.
 

Başkan Sıbıç'tan Vali Serdengeçti'ye anlamlı hediye!

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Bulancak Belediyesini ziyaret eden Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti'ye anlamlı bir sürpriz yaptı.
Vali Serdengeçti'nin Bulancak'ta ikamet ettiği dönemde okul arkadaşı olan merhum Hasan Ekmekçi hocanın oğlu Mehmet Ekmekçi'yi de belediyeye davet eden Başkan Sıbıç, anlamlı bir buluşmaya öncülük yaptı. Vali Serdengeçti, Bulancak Belediyesini ziyaretinde Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, başkan yardımcıları ve birim müdürleri tarafından karşılandı. Başkan Sıbıç, Vali Serdengeçti'ye belediye ziyaretinde çocukluk arkadaşı sürprizi sonrasında ise Somut olmayan kültürel miras taşıyıcısı ve Devlet Sanatçısı ünvanı taşıyan Mahir Henden tarafından üretilen ve kutusunda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Milli Mücadelede vatan savunmasına katılan 42. ve 47. Giresun Gönüllü Alayları için söylediği; ‘Bellerindeki sivri uçlu Giresun bıçakları ile düşmanı eski siperlerine geri püskürtmüştür’ sözlerinin yazılı olduğu Giresun Bıçağı hediye etti. Vali Serdengeçti’ye Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ziyaretinde Bulancak Kaymakamı Ünal Koç'da eşlik etti.
Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Bulancak Belediyesini ziyaret eden Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti'ye anlamlı bir sürpriz yaptı.

Vali Serdengeçti'nin Bulancak'ta ikamet ettiği dönemde okul arkadaşı olan merhum Hasan Ekmekçi hocanın oğlu Mehmet Ekmekçi'yi de belediyeye davet eden Başkan Sıbıç, anlamlı bir buluşmaya öncülük yaptı.

Vali Serdengeçti, Bulancak Belediyesini ziyaretinde Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, başkan yardımcıları ve birim müdürleri tarafından karşılandı. Başkan Sıbıç, Vali Serdengeçti'ye belediye ziyaretinde çocukluk arkadaşı sürprizi sonrasında ise Somut olmayan kültürel miras taşıyıcısı ve Devlet Sanatçısı ünvanı taşıyan Mahir Henden tarafından üretilen ve kutusunda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Milli Mücadelede vatan savunmasına katılan 42. ve 47. Giresun Gönüllü Alayları için söylediği; ‘Bellerindeki sivri uçlu Giresun bıçakları ile düşmanı eski siperlerine geri püskürtmüştür’ sözlerinin yazılı olduğu Giresun Bıçağı hediye etti.

Vali Serdengeçti’ye Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ziyaretinde Bulancak Kaymakamı Ünal Koç'da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.