Başkan Tütüncü, helallik istedi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.08.2016 - 17:53, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3440+ kez okundu.
 

Başkan Tütüncü, helallik istedi

AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü,...
...15 Temmuz darbe girişiminin ardından meydanları boş bırakmayan vatandaşlara teşekkür etti. Başkan Tütüncü, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada, "Sevgili kardeşlerim 15 Temmuz'da bu millet üzerinde oynanan en büyük oyun olan darbe girişimini, aziz milletimizin sağduyusu ile atlattık. O günden bu yana başkomutanımız Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine başlayan demokrasi nöbetimiz Çarşamba gecesi sona erdi. İlk günden bugüne kadar evinden işinden hayatından fedakarlık yaparak bu onurlu görevi yerine getiren bütün dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Son günlerini yanında geçiremediğim bütün dava arkadaşlarımdan helallik diliyorum. Ve yeniden bu aziz milletin büyüğünün küçüğünün ayaklarının altından öpüyorum" dedi.
AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü,...

...15 Temmuz darbe girişiminin ardından meydanları boş bırakmayan vatandaşlara teşekkür etti.

Başkan Tütüncü, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada, "Sevgili kardeşlerim 15 Temmuz'da bu millet üzerinde oynanan en büyük oyun olan darbe girişimini, aziz milletimizin sağduyusu ile atlattık. O günden bu yana başkomutanımız Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine başlayan demokrasi nöbetimiz Çarşamba gecesi sona erdi. İlk günden bugüne kadar evinden işinden hayatından fedakarlık yaparak bu onurlu görevi yerine getiren bütün dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Son günlerini yanında geçiremediğim bütün dava arkadaşlarımdan helallik diliyorum. Ve yeniden bu aziz milletin büyüğünün küçüğünün ayaklarının altından öpüyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.