Bayan Aksu, Hızır gibi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2011 - 20:50, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2970+ kez okundu.
 

Bayan Aksu, Hızır gibi

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu'nun eşi Müge Aksu,...
...bir süre önce Hacı Miktat mahallesinde bulunan evlerinde elektrik kontağı arızası yüzünden çıkan yangın sonucu tüm eşyaları yanan Durhan ailesine ziyarette bulundu. Çıkan yangın sonucu tüm eşyalarının kullanılmaz hale geldiğini belirten Mehmet Durhan kendilerine yardımcı olan ve yeni bir yaşam kurmalarında destekçileri olduğunu ifade ettiği Bayan Aksu'ya ve Giresun Umut Derneği'ne teşekkür etti.
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu'nun eşi Müge Aksu,...

...bir süre önce Hacı Miktat mahallesinde bulunan evlerinde elektrik kontağı arızası yüzünden çıkan yangın sonucu tüm eşyaları yanan Durhan ailesine ziyarette bulundu.

Çıkan yangın sonucu tüm eşyalarının kullanılmaz hale geldiğini belirten Mehmet Durhan kendilerine yardımcı olan ve yeni bir yaşam kurmalarında destekçileri olduğunu ifade ettiği Bayan Aksu'ya ve Giresun Umut Derneği'ne teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.