Boyabat'ta 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliği yapıldı

KÜLTÜR (AA) - Anadolu Ajansı | 02.12.2022 - 14:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 13:48 3029+ kez okundu.
 

Boyabat'ta 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliği yapıldı

SİNOP (AA) - Sinop'un Boyabat ilçesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla program düzenlendi.Boyabat Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulu Müdürlüğünce 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programda, engelli bireyler tarafından tiyatro, işaret dili çevirisi eşliğinde müzikal ve dans gösterileri sunuldu.Günün anlam ve öneminin belirtildiği konuşmaların da yapıldığı programa Belediye Başkan Yardımcısı Şinasi Kahraman, Cumhuriyet Başsavcısı Habibullah Keser, İlçe Emniyet Müdürü Yunus Emre Gökmen ile diğer ilgililer ve vatandaşlar katıldı.

SİNOP (AA) - Sinop'un Boyabat ilçesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Boyabat Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulu Müdürlüğünce 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programda, engelli bireyler tarafından tiyatro, işaret dili çevirisi eşliğinde müzikal ve dans gösterileri sunuldu.

Günün anlam ve öneminin belirtildiği konuşmaların da yapıldığı programa Belediye Başkan Yardımcısı Şinasi Kahraman, Cumhuriyet Başsavcısı Habibullah Keser, İlçe Emniyet Müdürü Yunus Emre Gökmen ile diğer ilgililer ve vatandaşlar katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.