‘BU GÜNLERE KOLAY GELİNMEDİ’

GÜNDEM 06.10.2020 - 17:07, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3193+ kez okundu.
 

‘BU GÜNLERE KOLAY GELİNMEDİ’

AK Parti Bulancak 7. Olağan Genel Kurulu 6 Ekim Salı günü Bulancak Doğa Piknik’te geniş bir katılım ile yapıldı. Saat 13.00’da başlayan genel kurulda tek liste ile seçime gidildi. Yapılan oylama ile tek liste ile seçime katılan mevcut başkan Necati Yıldırım yeniden başkanlığa seçildi.
Divan kurulu başkanlığını AK Parti Artvin Milletvekili ve Koordinatör Milletvekili Erkan Ertunç Balta’nın yaptığı seçimlerde üyeliği de Nihat Emiroğlu, Nurgül Yılmaz, Ümit Demir ve Nadir Karahan yaptı. Divan kurulu seçiminden sonra saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Daha sonra Divan Başkanı Balta bir konuşma yaparak kongrenin hayırlı olmasını diledi. Genel kurulda konuşan Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, “Bugün burada zor zamanlardan geçen bir partinin üyeleri, yılmadan destekleyenleri, yapılmış çok sayıda güzel işler ile birlikte geldiğimiz günleri unutmadan daha çok çalışarak devam ettireceğimizi söylemek istiyorum. Benden önce bu kutlu görevi yapmış çok kıymetli başkanlarımız, yönetim kurulu üyelerimiz, belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz, partimiz üyeleri ile bir bütün olarak yola devam ediyoruz. Bu günlere kolay gelmedik. Bunu hep birlikte yaşadık. Bulancak’ta yapılanlar, yatırımlar, yapılacak olan projeler, işler hep birlikte olmanın getirdiği güçle oldu. Bugüne kadar partimizde emeği geçenleri unutmadan genel kurulumuzun hayırlı olmasını dilerim” dedi. Bu konuşmadan sonra Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın ve İl Başkanı Kenan Tatlı’da birer konuşma yaparak, ülkemiz de yaşanan zor günlerin, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde atlatıldığını belirterek Bulancak ilçe kongresinin hayırlı olmasını dilediler. Konuşmalardan sonra Bulancak ilçe başkanlığı faaliyet, gelir gider ve hesap tablosu okunarak ibra edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Milletvekilleri Sabri Öztürk, Cemal Öztürk ve Nurettin Canikli’nin mesajlarının okunması sonrasında oy kullanımına geçildi. Yapılan oylama ile tek liste ile seçime katılan başkan Necati Yıldırım’ın listesi kabul edildi. AK Partinin Bulancak ilçesi yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Necati Yıldırım(Başkan), Erol Türkmen, Eyüp Toraman, Mustafa Aydın, Mehmet Kılıçarslan, İbrahim Hüsem, Adem Yıldız, İsmail Azder, Mehmet Karaman, Zekeriya Koç, Orhan Güngör, Emel Kıraç, Pınar Yılmaz, Hilal Şahin, Ahmet Kısacık, Muhammet Dik, Hakkı Elmas, Sultan Öztürk, Üzeyir Aydın, Mustafa Kabakçı. Yedek üyelerde, Abdullah Karadeniz, Saim Karakaya, Süleyman Koç, Cihan Telli, Cihanir Bodur, Süleyman Buz, Alaittin Ergüner, Büşra Uzunçam, Mürsel Bulu ve Mustafa Duman.                  
AK Parti Bulancak 7. Olağan Genel Kurulu 6 Ekim Salı günü Bulancak Doğa Piknik’te geniş bir katılım ile yapıldı. Saat 13.00’da başlayan genel kurulda tek liste ile seçime gidildi. Yapılan oylama ile tek liste ile seçime katılan mevcut başkan Necati Yıldırım yeniden başkanlığa seçildi.

Divan kurulu başkanlığını AK Parti Artvin Milletvekili ve Koordinatör Milletvekili Erkan Ertunç Balta’nın yaptığı seçimlerde üyeliği de Nihat Emiroğlu, Nurgül Yılmaz, Ümit Demir ve Nadir Karahan yaptı.

Divan kurulu seçiminden sonra saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

Daha sonra Divan Başkanı Balta bir konuşma yaparak kongrenin hayırlı olmasını diledi.

Genel kurulda konuşan Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, “Bugün burada zor zamanlardan geçen bir partinin üyeleri, yılmadan destekleyenleri, yapılmış çok sayıda güzel işler ile birlikte geldiğimiz günleri unutmadan daha çok çalışarak devam ettireceğimizi söylemek istiyorum. Benden önce bu kutlu görevi yapmış çok kıymetli başkanlarımız, yönetim kurulu üyelerimiz, belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz, partimiz üyeleri ile bir bütün olarak yola devam ediyoruz. Bu günlere kolay gelmedik. Bunu hep birlikte yaşadık. Bulancak’ta yapılanlar, yatırımlar, yapılacak olan projeler, işler hep birlikte olmanın getirdiği güçle oldu. Bugüne kadar partimizde emeği geçenleri unutmadan genel kurulumuzun hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Bu konuşmadan sonra Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın ve İl Başkanı Kenan Tatlı’da birer konuşma yaparak, ülkemiz de yaşanan zor günlerin, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde atlatıldığını belirterek Bulancak ilçe kongresinin hayırlı olmasını dilediler. Konuşmalardan sonra Bulancak ilçe başkanlığı faaliyet, gelir gider ve hesap tablosu okunarak ibra edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Milletvekilleri Sabri Öztürk, Cemal Öztürk ve Nurettin Canikli’nin mesajlarının okunması sonrasında oy kullanımına geçildi.

Yapılan oylama ile tek liste ile seçime katılan başkan Necati Yıldırım’ın listesi kabul edildi. AK Partinin Bulancak ilçesi yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Necati Yıldırım(Başkan), Erol Türkmen, Eyüp Toraman, Mustafa Aydın, Mehmet Kılıçarslan, İbrahim Hüsem, Adem Yıldız, İsmail Azder, Mehmet Karaman, Zekeriya Koç, Orhan Güngör, Emel Kıraç, Pınar Yılmaz, Hilal Şahin, Ahmet Kısacık, Muhammet Dik, Hakkı Elmas, Sultan Öztürk, Üzeyir Aydın, Mustafa Kabakçı. Yedek üyelerde, Abdullah Karadeniz, Saim Karakaya, Süleyman Koç, Cihan Telli, Cihanir Bodur, Süleyman Buz, Alaittin Ergüner, Büşra Uzunçam, Mürsel Bulu ve Mustafa Duman.                

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.