Bulancak İskelesinde Amatör Balıkçılardan İstavrit şöleni!

YAŞAM (YH) - Yıldız Haber | 08.06.2024 - 20:46, Güncelleme: 08.06.2024 - 20:49 8868 kez okundu.
 

Bulancak İskelesinde Amatör Balıkçılardan İstavrit şöleni!

Bulancak iskelesinde balık tutkunları bir araya geldi. Amatör balıkçılar, oltasını denize atarak istavrit avladı.
İskelenin her köşesinde olta tutan balıkçıların attıkları oltaları dolu dolu çekerken heyecan dolu anlar yaşadılar. Akşam güneşinin batışıyla birlikte daha kalabalık halen gelen Bulancak iskelesinde adete denize olta atmak için boşluk kalmadı. Küçük büyük her yaştan balıkçı, avladıkları istavritleri evlerine götürmek için kovalarına dolduruyor. Bulancaklı Esnaf Yusuf Gidal, "Bulancak iskelesi balıkçılık için her zaman önemli bir yer olmuştur. Bu hafta sonu da istavrit bolluğuyla yine cıvıl cıvıl bir hale geldi. Uzun zamandır bu kadar bereketli bir istavrit avı görmemiştim. Oltanı denize atar atmaz balık vurmaya başladı. Arkadaşlarımla birlikte hem balık tutuyoruz hem de sohbet ediyoruz. Çalışmaktan kendimize vakit ayıramıyoruz. Balık tutmanın keyfini gerçekten özlemişim. Hem balık tutmanın keyfini çıkardım hem de stres attım' dedi. Hafta sonunu fırsata çeviren amatör balıkçılar için istavrit avı oldukça bereketli geçti.
Bulancak iskelesinde balık tutkunları bir araya geldi. Amatör balıkçılar, oltasını denize atarak istavrit avladı.

İskelenin her köşesinde olta tutan balıkçıların attıkları oltaları dolu dolu çekerken heyecan dolu anlar yaşadılar. Akşam güneşinin batışıyla birlikte daha kalabalık halen gelen Bulancak iskelesinde adete denize olta atmak için boşluk kalmadı.

Küçük büyük her yaştan balıkçı, avladıkları istavritleri evlerine götürmek için kovalarına dolduruyor.

Bulancaklı Esnaf Yusuf Gidal, " Bulancak iskelesi balıkçılık için her zaman önemli bir yer olmuştur. Bu hafta sonu da istavrit bolluğuyla yine cıvıl cıvıl bir hale geldi. Uzun zamandır bu kadar bereketli bir istavrit avı görmemiştim. Oltanı denize atar atmaz balık vurmaya başladı. Arkadaşlarımla birlikte hem balık tutuyoruz hem de sohbet ediyoruz. Çalışmaktan kendimize vakit ayıramıyoruz. Balık tutmanın keyfini gerçekten özlemişim. Hem balık tutmanın keyfini çıkardım hem de stres attım' dedi.

Hafta sonunu fırsata çeviren amatör balıkçılar için istavrit avı oldukça bereketli geçti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.