Bulancakspor seri peşinde!

SPOR 19.10.2023 - 16:49, Güncelleme: 19.10.2023 - 16:49 16644+ kez okundu.
 

Bulancakspor seri peşinde!

Sezonun ilk haftasında misafir ettiği Palandöken Belediyespor’u sahasında 2-1 yenmeyi başaran
1926 Bulancakspor; seri galibiyetler elde ederek, lige ağırlığını koymak istiyor. Sezonun ilk hafta maçlarının her zaman zor geçtiğini vurgulayan teknik Direktör Mustafa Adam; “Yeni bir takımız ve taşların tam olarak yerine oturduğunu söyleyemeyiz. Bu yol, uzun bir yol. Bu yolun başında her takımlar sıkıntı yaşar. Önemli olan bu dönemi en az kayıpla atlatabilmek. Palandöken maçı geride kaldı ama çıkaracağımız dersler de var” dedi. İlk maçta kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara desteklerinden ötürü teşekkür eden Mustafa Adam; “Taraftarsız futbol olmaz. Tribünlerde taraftar olmazsa bu oyunun hiçbir önemi kalmaz diye düşünüyorum. Bulancaklılar’dan her maçta bizleri desteklemelerini istiyoruz. Onların desteğine çok fazla ihtiyacımız var. Şimdi hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Arsinspor karşılaşmasına odaklanacağız. Hedefimiz oradan da mutlu dönebilmek. Seri galibiyetler elde ederek, ligin zirvesindeki yerimizi almak istiyoruz” şeklinde konuştu.  
Sezonun ilk haftasında misafir ettiği Palandöken Belediyespor’u sahasında 2-1 yenmeyi başaran

1926 Bulancakspor; seri galibiyetler elde ederek, lige ağırlığını koymak istiyor. Sezonun ilk hafta maçlarının her zaman zor geçtiğini vurgulayan teknik Direktör Mustafa Adam; “Yeni bir takımız ve taşların tam olarak yerine oturduğunu söyleyemeyiz. Bu yol, uzun bir yol. Bu yolun başında her takımlar sıkıntı yaşar. Önemli olan bu dönemi en az kayıpla atlatabilmek. Palandöken maçı geride kaldı ama çıkaracağımız dersler de var” dedi.

İlk maçta kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara desteklerinden ötürü teşekkür eden Mustafa Adam; “Taraftarsız futbol olmaz. Tribünlerde taraftar olmazsa bu oyunun hiçbir önemi kalmaz diye düşünüyorum. Bulancaklılar’dan her maçta bizleri desteklemelerini istiyoruz. Onların desteğine çok fazla ihtiyacımız var. Şimdi hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Arsinspor karşılaşmasına odaklanacağız. Hedefimiz oradan da mutlu dönebilmek. Seri galibiyetler elde ederek, ligin zirvesindeki yerimizi almak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.