Bulancakspor'un 99. yılı, Bulancak Cumhuriyet Meydanı'nda kutlandı

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 28.03.2025 - 15:18, Güncelleme: 28.03.2025 - 15:33 3880 kez okundu.
 

Bulancakspor'un 99. yılı, Bulancak Cumhuriyet Meydanı'nda kutlandı

28 Mart 1926 tarihinde Bulancak Gençlerbirliği Spor adıyla kurulan Bulancakspor’un kuruluşunun 99. Yılı Bulancak Cumhuriyet Meydanında törenle kutlandı.
Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Emniyet Müdürü Ahmet Evren Özdemir, Önceki dönem Giresun Milletvekili Rüştü Kurt, önceki dönem Belediye Başkanı ve Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Bulancakspor Kulüp Başkanı Aydın Karataş, ilçe protokolü ve vatandaşların katıldığı tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Törende konuşan Bulancakspor Kulüp Başkanı Aydın Karataş, “1926 yılında kurulan takımımız köklü geçmişi ve başarılarıyla ilçemizin gururu ve yüz akıdır. 99 yıllık süreçte takıma emek ve destek veren herkese şükranlarımızı sunuyorum. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen takımımıza bu sezon destekleriyle büyük katkılarda bulunan Sayın Kaymakamımıza ve Sayın Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Sezonda gösterdikleri başarıları nedeniyle yönetici, teknik ve sporcularımızı da tebrik ediyor, inşallah bu sezonu şampiyonlukla bitirmek istiyoruz” diye konuştu. Belediye Başkanı Sıbıç ise; “İlçemizi en iyi şekilde temsil eden ve adını her yerde duyuran Bulancaksporumuz en büyük değerimizdir. 99 yıllık serüveninde dönem dönem yöneticiliğini de yaptığım Bulancaksporumuz büyük başarı ve zaferlere imza atmış, her zaman gururumuz olmuştur. İnşallah 4 hafta sonra şampiyonluğunu görecek ve yeniden 3. Lige çıkacağız. Emeği geçen ve mevcut tüm camiayı canı gönülden kutluyor, başarılarının uzun yıllar devam etmesini diliyorum “dedi. Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, “Geçmişi 1926 yılına dayanan köklü bir kulüp olan ve Atatürk’ün kutlama telgrafı çektiği ender kulüplerden olan Bulancakspor’un 99 yıllık geçmişi, şehir kültürü açısından da büyük anlam ifade etmektedir. Geçmişinde ve günümüzde kulübe emek ve gönül veren tüm Bulancaklıları tebrik ediyorum. İnşallah büyük bir yol kazası olmazsa 4 hafta sonra şampiyonluğunu da kutlamayı diliyoruz. Başarılarınız daim olsun” diye konuştu. Kutlama programı ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı’na plaket takdimi ve toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
28 Mart 1926 tarihinde Bulancak Gençlerbirliği Spor adıyla kurulan Bulancakspor’un kuruluşunun 99. Yılı Bulancak Cumhuriyet Meydanında törenle kutlandı.

Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Emniyet Müdürü Ahmet Evren Özdemir, Önceki dönem Giresun Milletvekili Rüştü Kurt, önceki dönem Belediye Başkanı ve Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Bulancakspor Kulüp Başkanı Aydın Karataş, ilçe protokolü ve vatandaşların katıldığı tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Törende konuşan Bulancakspor Kulüp Başkanı Aydın Karataş, “ 1926 yılında kurulan takımımız köklü geçmişi ve başarılarıyla ilçemizin gururu ve yüz akıdır. 99 yıllık süreçte takıma emek ve destek veren herkese şükranlarımızı sunuyorum. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen takımımıza bu sezon destekleriyle büyük katkılarda bulunan Sayın Kaymakamımıza ve Sayın Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.

Sezonda gösterdikleri başarıları nedeniyle yönetici, teknik ve sporcularımızı da tebrik ediyor, inşallah bu sezonu şampiyonlukla bitirmek istiyoruz” diye konuştu.


Belediye Başkanı Sıbıç ise; “İlçemizi en iyi şekilde temsil eden ve adını her yerde duyuran Bulancaksporumuz en büyük değerimizdir. 99 yıllık serüveninde dönem dönem yöneticiliğini de yaptığım Bulancaksporumuz büyük başarı ve zaferlere imza atmış, her zaman gururumuz olmuştur. İnşallah 4 hafta sonra şampiyonluğunu görecek ve yeniden 3. Lige çıkacağız.

Emeği geçen ve mevcut tüm camiayı canı gönülden kutluyor, başarılarının uzun yıllar devam etmesini diliyorum “dedi.
Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, “Geçmişi 1926 yılına dayanan köklü bir kulüp olan ve Atatürk’ün kutlama telgrafı çektiği ender kulüplerden olan Bulancakspor’un 99 yıllık geçmişi, şehir kültürü açısından da büyük anlam ifade etmektedir. Geçmişinde ve günümüzde kulübe emek ve gönül veren tüm Bulancaklıları tebrik ediyorum. İnşallah büyük bir yol kazası olmazsa 4 hafta sonra şampiyonluğunu da kutlamayı diliyoruz. Başarılarınız daim olsun” diye konuştu.
Kutlama programı ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı’na plaket takdimi ve toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.