Bulancak'ta bir kep töreni daha yapıldı

GÜNDEM 10.05.2018 - 17:13, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3595+ kez okundu.
 

Bulancak'ta bir kep töreni daha yapıldı

Giresun Üniversitesi Bulancak Kadir Karabaş Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu 2017-2018 akademik yılı mezuniyet töreni 8 Mayıs Salı günü okul etkinlik alanında yapıldı.
Mezuniyet töreni için ilk olarak Bulancak Cumhuriyet Meydanında saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Okul Müdür Dr. Oktay Karaman bir konuşma yaptı. Buradaki programdan sonra okulun etkinlik alanındaki programa geçildi. Öğrenci velilerinin de hazır bulunduğu tören alanında saygı duruşu, İstiklal marşı okundu ve okul Müdürü Dr. Oktay Karaman yaptığı konuşmada "Bu dönemde okulumuzun bölümlerinden 100'e yakın öğrencimiz mezun ediyoruz. Okulumuz her geçen yıl daha fazla öğrencinin tercih ettiği bir okul olmaya başladı. Mezuniyet törenine katılan mülki amirlerimize, öğrencilerimize, velilerimize, idari personelimize, öğretim görevlilerimize, öğretim üyelerimize teşekkür ederim" dedi. Bu konuşmadan sonra da dönem birincisi olan öğrencilere ödülleri ve diplomaları Dr. Karaman, Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, İlçe Emniyet müdürü Turgay Kovancı, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Cihan Gültekin, İlçe Milli Eğitim müdür yardımcıları Nevzat Seyitoğlu, İsmail Sarıgül, İlçe Tarım Müdürü Oğuz Yiğit, İlçe Nüfus Müdürü Erol Küçükyıldız, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Selçuk Türkmen, BAOO müdürü Cavit Hendekçi, Kaptan AFMTAL müdürü Turgut Hacınoğmanoğlu ve  Gaziler Dernek Başkanı Dursun Beyaz tarafından takdim edildi. Törene Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy, öğrenciler, öğrenci velileri de katıldı. Tören sonunda mezun olan öğrenciler kep fırlatarak mezuniyetlerini kutladılar.
Giresun Üniversitesi Bulancak Kadir Karabaş Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu 2017-2018 akademik yılı mezuniyet töreni 8 Mayıs Salı günü okul etkinlik alanında yapıldı.

Mezuniyet töreni için ilk olarak Bulancak Cumhuriyet Meydanında saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Okul Müdür Dr. Oktay Karaman bir konuşma yaptı. Buradaki programdan sonra okulun etkinlik alanındaki programa geçildi. Öğrenci velilerinin de hazır bulunduğu tören alanında saygı duruşu, İstiklal marşı okundu ve okul Müdürü Dr. Oktay Karaman yaptığı konuşmada "Bu dönemde okulumuzun bölümlerinden 100'e yakın öğrencimiz mezun ediyoruz. Okulumuz her geçen yıl daha fazla öğrencinin tercih ettiği bir okul olmaya başladı. Mezuniyet törenine katılan mülki amirlerimize, öğrencilerimize, velilerimize, idari personelimize, öğretim görevlilerimize, öğretim üyelerimize teşekkür ederim" dedi.

Bu konuşmadan sonra da dönem birincisi olan öğrencilere ödülleri ve diplomaları Dr. Karaman, Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, İlçe Emniyet müdürü Turgay Kovancı, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Cihan Gültekin, İlçe Milli Eğitim müdür yardımcıları Nevzat Seyitoğlu, İsmail Sarıgül, İlçe Tarım Müdürü Oğuz Yiğit, İlçe Nüfus Müdürü Erol Küçükyıldız, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Selçuk Türkmen, BAOO müdürü Cavit Hendekçi, Kaptan AFMTAL müdürü Turgut Hacınoğmanoğlu ve  Gaziler Dernek Başkanı Dursun Beyaz tarafından takdim edildi. Törene Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy, öğrenciler, öğrenci velileri de katıldı. Tören sonunda mezun olan öğrenciler kep fırlatarak mezuniyetlerini kutladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.