Bulancak'ta deniz suyu analizi sonucu açıklandı!

YAŞAM (YH) - Yıldız Haber | 05.06.2024 - 18:05, Güncelleme: 05.06.2024 - 18:36 4623+ kez okundu.
 

Bulancak'ta deniz suyu analizi sonucu açıklandı!

Bulancak sahillerinin gözdesi olan plajlardan alınan deniz suları, yapılan detaylı analizler sonucunda temiz ve güvenilir çıktı.
İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Laboratuvarları tarafından gerçekleştirilen incelemeler, yüzme için ideal koşulların olduğunu gösterdi. Belediye Halk Plajı, Burunucu Ofran Plajı, Burunucu Plajı ve Küçüklü Köyü Aile Plajı gibi popüler noktalarda yapılan deniz suyu analizleri, temiz ve denize girilebilir olduğunu ortaya koydu. Bu sonuçlar, plaj ziyaretçilerine keyifli bir deniz tatili vaat ediyor. Yetkililer, deniz suyu kontrollerinin düzenli aralıklarla tekrarlanacağını ve sonuçların kamuya duyurulacağını belirtti. Böylece, Bulancak plajlarında denize girenlerin sağlıklı ve güvenli bir deneyim yaşamaları sağlanacak.
Bulancak sahillerinin gözdesi olan plajlardan alınan deniz suları, yapılan detaylı analizler sonucunda temiz ve güvenilir çıktı.

İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Laboratuvarları tarafından gerçekleştirilen incelemeler, yüzme için ideal koşulların olduğunu gösterdi.

Belediye Halk Plajı, Burunucu Ofran Plajı, Burunucu Plajı ve Küçüklü Köyü Aile Plajı gibi popüler noktalarda yapılan deniz suyu analizleri, temiz ve denize girilebilir olduğunu ortaya koydu. Bu sonuçlar, plaj ziyaretçilerine keyifli bir deniz tatili vaat ediyor.

Yetkililer, deniz suyu kontrollerinin düzenli aralıklarla tekrarlanacağını ve sonuçların kamuya duyurulacağını belirtti. Böylece, Bulancak plajlarında denize girenlerin sağlıklı ve güvenli bir deneyim yaşamaları sağlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.