Bulancak'ta Engelliler Haftası kutlandı

GÜNDEM 10.05.2023 - 15:30, Güncelleme: 11.05.2023 - 14:46 4826+ kez okundu.
 

Bulancak'ta Engelliler Haftası kutlandı

Her yıl 10-19 Mayıs tarihlerinde kutlanan Engeliler Haftası için Bulancak’ta program yapıldı.
10 Mayıs Çarşamba günü Bulancak Engelliler Derneğinde yapılan programa Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Belediye Başkan Yardımcıları Bahtiyar Hüsem, Bulancak Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü ve Başkan Yardımcısı Selçuk Türkmen, İl  Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Modaoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Akkaya, İlçe Müftüsü Cevat Erişti, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Bulancak Muharip Gaziler Dernek Başkanı Dursun Ali Beyaz, Engeliler Derneği Başkanı Mehmet Muslu, yönetim kurulu üyeleri ile dernek üyeleri, aileler, rehabilitasyon merkezleri öğrencileri, öğretmenleri, Sosyal Hizmet Merkezi Personeli, siyasi partilerden temsilciler de katıldı. Program dernek binası bahçesinde Atatürk anıtına Dernek Başkanı Mehmet Muslu’nun çelenk sunumu ile başladı. Saygı duruşu ve ardından İstiklal marşının okunması ile devam etti. Havanın yağmurlu olması sebebiyle program dernek binasının içinde devam etti. Burada Dernek Başkanı Muslu yaptığı konuşmada engeliler için devlet ve sivili toplum kuruluşlarının yaptığı iş birliği ile çok sayıda sorunun çözüldüğünü ifade ederek, devlet yetkileri ile engellilere destek olan herekse teşekkür etti. Bu konuşmadan sonra Bulancak Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü ve Başkan Yardımcısı Selçuk Türkmen ve Bahtiyar Hüsem, ilçe genelinde yapılan engeliler faaliyetlerinde kaymakamlık ve belediyenin talepler doğrultusunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, her zaman engelli vatandaşların yanlarında olduklarını ve gelen taleplere çözüm bulmak için gerekli girişimleri yaptıklarını belirtiler. Konuşmalarının tamamlanmasından sonra rehabilitasyon merkezleri öğrencilerinin şiirlerinin okunması ile program sona erdi.             
Her yıl 10-19 Mayıs tarihlerinde kutlanan Engeliler Haftası için Bulancak’ta program yapıldı.

10 Mayıs Çarşamba günü Bulancak Engelliler Derneğinde yapılan programa Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Belediye Başkan Yardımcıları Bahtiyar Hüsem, Bulancak Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü ve Başkan Yardımcısı Selçuk Türkmen, İl  Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Modaoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Akkaya, İlçe Müftüsü Cevat Erişti, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Bulancak Muharip Gaziler Dernek Başkanı Dursun Ali Beyaz, Engeliler Derneği Başkanı Mehmet Muslu, yönetim kurulu üyeleri ile dernek üyeleri, aileler, rehabilitasyon merkezleri öğrencileri, öğretmenleri, Sosyal Hizmet Merkezi Personeli, siyasi partilerden temsilciler de katıldı.

Program dernek binası bahçesinde Atatürk anıtına Dernek Başkanı Mehmet Muslu’nun çelenk sunumu ile başladı.

Saygı duruşu ve ardından İstiklal marşının okunması ile devam etti. Havanın yağmurlu olması sebebiyle program dernek binasının içinde devam etti. Burada Dernek Başkanı Muslu yaptığı konuşmada engeliler için devlet ve sivili toplum kuruluşlarının yaptığı iş birliği ile çok sayıda sorunun çözüldüğünü ifade ederek, devlet yetkileri ile engellilere destek olan herekse teşekkür etti.

Bu konuşmadan sonra Bulancak Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü ve Başkan Yardımcısı Selçuk Türkmen ve Bahtiyar Hüsem, ilçe genelinde yapılan engeliler faaliyetlerinde kaymakamlık ve belediyenin talepler doğrultusunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, her zaman engelli vatandaşların yanlarında olduklarını ve gelen taleplere çözüm bulmak için gerekli girişimleri yaptıklarını belirtiler. Konuşmalarının tamamlanmasından sonra rehabilitasyon merkezleri öğrencilerinin şiirlerinin okunması ile program sona erdi.             

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.