Bulancak’ta hamsi kovalara sığmıyor!

GÜNDEM 08.12.2023 - 14:10, Güncelleme: 08.12.2023 - 14:15 5365+ kez okundu.
 

Bulancak’ta hamsi kovalara sığmıyor!

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerine dönmesiyle birlikte hamside bolluk yaşanmaya devam ediyor.
Bulancak İskelesine gelen balıkçı tekneleri, tuttukları hamsileri kova kova kasalara doldurmaları balık tutkunlarını heyecanlandırdı. Sıcaklıkların mevsim normallerine düşmesiyle birlikte ağlara takılan hamsiler hakkında konuşan balıkçılar, "Allah'a şükür bu sezon balık çok. Her sene böyle olmuyor. Diğer teknelerde çok daha fazla var. Bu bolluk inşallah böyle devam eder." diyerek, hamsi sayesinde yüzlerinin güldüğünü ifade ettiler. Balıkçıların Bulancak iskelesinde bekleyen kamyonlara yüklediği hamsi dolu kasalar, çevre illere ve balık tezgahlarındaki yerini almak üzere yola çıktı.
Hava sıcaklıklarının mevsim normallerine dönmesiyle birlikte hamside bolluk yaşanmaya devam ediyor.

Bulancak İskelesine gelen balıkçı tekneleri, tuttukları hamsileri kova kova kasalara doldurmaları balık tutkunlarını heyecanlandırdı. Sıcaklıkların mevsim normallerine düşmesiyle birlikte ağlara takılan hamsiler hakkında konuşan balıkçılar, "Allah'a şükür bu sezon balık çok. Her sene böyle olmuyor. Diğer teknelerde çok daha fazla var. Bu bolluk inşallah böyle devam eder." diyerek, hamsi sayesinde yüzlerinin güldüğünü ifade ettiler.

Balıkçıların Bulancak iskelesinde bekleyen kamyonlara yüklediği hamsi dolu kasalar, çevre illere ve balık tezgahlarındaki yerini almak üzere yola çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.