Bulancak'ta İşçi-İşveren Toplantısı Gerçekleşti

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 05.06.2024 - 17:53, Güncelleme: 05.06.2024 - 17:53 2370+ kez okundu.
 

Bulancak'ta İşçi-İşveren Toplantısı Gerçekleşti

Bulancak Hükümet Konağı'nda düzenlenen toplantıda işçi ve işveren hakları, gençlerin iş beğenmeme ve teknik liselerin yetersizliği gibi konular ele alındı.
Toplantıya Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Bulancak Ticaret Odası Başkanı Ali Fatoğlu, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Nuri Özdemir, DOKAP Müdürü Hakan Gültekin, KOSGEB Müdürü Yasin Sever, SGK Müdürü ve İş-Kur Müdürü Mustafa Sarı katıldı. Toplantıda işçi ve işveren hakları ile ilgili bilgiler paylaşıldı. Özellikle gençlerin iş beğenmeme sorununun ele alındığı toplantıda, bu sorunun çözümü için teknik liselerin geliştirilmesi ve mesleki eğitime daha fazla önem verilmesi gerektiğine dair görüşler dile getirildi. Toplantıda işverenlere de çeşitli teşvikler ve destekler sunulacağı ifade edildi. SGK Müdürü, işverenlere sunulan teşviklerden bahsederken, KOSGEB Müdürü ise girişimcilik, iş kurma ve iş geliştirme desteği hakkında bilgi verdi. Bulancak'ta işçi ve işveren arasında daha iyi bir iletişim kurulması ve işsizlik probleminin çözümü için bu tür toplantıların düzenlenmesi oldukça önemli.    
Bulancak Hükümet Konağı'nda düzenlenen toplantıda işçi ve işveren hakları, gençlerin iş beğenmeme ve teknik liselerin yetersizliği gibi konular ele alındı.

Toplantıya Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Bulancak Ticaret Odası Başkanı Ali Fatoğlu, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Nuri Özdemir, DOKAP Müdürü Hakan Gültekin, KOSGEB Müdürü Yasin Sever, SGK Müdürü ve İş-Kur Müdürü Mustafa Sarı katıldı.

Toplantıda işçi ve işveren hakları ile ilgili bilgiler paylaşıldı. Özellikle gençlerin iş beğenmeme sorununun ele alındığı toplantıda, bu sorunun çözümü için teknik liselerin geliştirilmesi ve mesleki eğitime daha fazla önem verilmesi gerektiğine dair görüşler dile getirildi.

Toplantıda işverenlere de çeşitli teşvikler ve destekler sunulacağı ifade edildi. SGK Müdürü, işverenlere sunulan teşviklerden bahsederken, KOSGEB Müdürü ise girişimcilik, iş kurma ve iş geliştirme desteği hakkında bilgi verdi.

Bulancak'ta işçi ve işveren arasında daha iyi bir iletişim kurulması ve işsizlik probleminin çözümü için bu tür toplantıların düzenlenmesi oldukça önemli.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.