Bulancak'ta kurban bayramı öncesi radarlı denetim!

ASAYİŞ (YH) - Yıldız Haber | 14.06.2024 - 09:45, Güncelleme: 14.06.2024 - 10:02 4261 kez okundu.
 

Bulancak'ta kurban bayramı öncesi radarlı denetim!

Bulancak Emniyet Müdürlüğü, yaklaşmakta olan Kurban Bayramı'nda trafik güvenliğini sağlamak için hız denetimi uygulamalarını artıracağını duyurdu.
14 Haziran Cuma ve 15 Haziran Cumartesi günleri Bulancak'ta bulunan Polis Sorumluluk Bölgesi'nde yer alan ana arterler üzerinde değişik saatlerde radar denetimi yapılacak. Bu kapsamda, Güzelyalı Kovanlık Yolu, Fatoğlu, Fatih ve Barboros Hayrettin caddelerinde yasal hız sınırı azami 50 km/s olarak belirlendi. Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu, yaptığı açıklamada, kurban bayramında artan trafik yoğunluğu göz önünde bulundurularak bu tedbirlerin alındığını ve sürücülerin trafik kurallarına uymalarını rica etti. Tozlu, tüm vatandaşlara kazasız bir bayram geçirmelerini diledi.  
Bulancak Emniyet Müdürlüğü, yaklaşmakta olan Kurban Bayramı'nda trafik güvenliğini sağlamak için hız denetimi uygulamalarını artıracağını duyurdu.

14 Haziran Cuma ve 15 Haziran Cumartesi günleri Bulancak'ta bulunan Polis Sorumluluk Bölgesi'nde yer alan ana arterler üzerinde değişik saatlerde radar denetimi yapılacak.

Bu kapsamda, Güzelyalı Kovanlık Yolu, Fatoğlu, Fatih ve Barboros Hayrettin caddelerinde yasal hız sınırı azami 50 km/s olarak belirlendi.

Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu, yaptığı açıklamada, kurban bayramında artan trafik yoğunluğu göz önünde bulundurularak bu tedbirlerin alındığını ve sürücülerin trafik kurallarına uymalarını rica etti. Tozlu, tüm vatandaşlara kazasız bir bayram geçirmelerini diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.