Bulancak'ta, Züfer Mustafa Eriş'te karne sevinci!

EĞİTİM 14.06.2024 - 10:44, Güncelleme: 14.06.2024 - 10:50 3912 kez okundu.
 

Bulancak'ta, Züfer Mustafa Eriş'te karne sevinci!

Bulancak'ta Züfer Mustafa Eriş İlkokulu, 2023-2024 eğitim öğretim yılını karne töreniyle uğurladı.
Törene, Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut gibi önemli isimler katıldı. Sınıfları gezen Kaymakam Ünal Koç ve protokol üyeleri, öğrencilere karnelerini ve yazın okumaları için kitap ve çikolata hediye ettiler. Heyecan ve sevinç dolu atmosferde karnelerini alan öğrenciler, yaz tatiline girmenin mutluluğunu yaşadılar. Kaymakam Ünal Koç yaptığı konuşmada, "Sevgili öğrenciler, bir eğitim öğretim yılını daha geride bıraktınız. Bu süreçte göstermiş olduğunuz emek ve gayret için hepinizi tebrik ediyorum. Yaz tatilinde bol bol kitap okumanızı ve dinlenmenizi tavsiye ediyorum" dedi. Minik öğrenciler, Belediye Başkanı Necmi Sıbıç'a büyük ilgi gösterdiler. Karnelerini Sıbıç'tan alan öğrenciler, okul bahçesine kauçuk taban yapılması talebinde bulundular. Başkan Sıbıç ise miniklerle yakından ilgilenerek hatıra fotoğrafı çektirdi ve yaz aylarını güzel değerlendirmelerini istedi. Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us ise karnelerini takdim ettiği öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederken, ‘Yaz tatilinde ailenizle ve sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmenizi diliyorum. Yeni dönem başlayana kadar kendinizi geliştirmeye, kitap okumaya ve araştırmaya devam etmelisiniz’ dedi. İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu ise, ’ Yaz tatilinde ailenizle ve sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmenizi dilerken, kazasız ve belasız bir tatil geçirmenizi de temenni ederim’ dedi.  
Bulancak'ta Züfer Mustafa Eriş İlkokulu, 2023-2024 eğitim öğretim yılını karne töreniyle uğurladı.

Törene, Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut gibi önemli isimler katıldı.

Sınıfları gezen Kaymakam Ünal Koç ve protokol üyeleri, öğrencilere karnelerini ve yazın okumaları için kitap ve çikolata hediye ettiler. Heyecan ve sevinç dolu atmosferde karnelerini alan öğrenciler, yaz tatiline girmenin mutluluğunu yaşadılar.

Kaymakam Ünal Koç yaptığı konuşmada, "Sevgili öğrenciler, bir eğitim öğretim yılını daha geride bıraktınız. Bu süreçte göstermiş olduğunuz emek ve gayret için hepinizi tebrik ediyorum. Yaz tatilinde bol bol kitap okumanızı ve dinlenmenizi tavsiye ediyorum" dedi.

Minik öğrenciler, Belediye Başkanı Necmi Sıbıç'a büyük ilgi gösterdiler. Karnelerini Sıbıç'tan alan öğrenciler, okul bahçesine kauçuk taban yapılması talebinde bulundular. Başkan Sıbıç ise miniklerle yakından ilgilenerek hatıra fotoğrafı çektirdi ve yaz aylarını güzel değerlendirmelerini istedi.

Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us ise karnelerini takdim ettiği öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederken, ‘Yaz tatilinde ailenizle ve sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmenizi diliyorum. Yeni dönem başlayana kadar kendinizi geliştirmeye, kitap okumaya ve araştırmaya devam etmelisiniz’ dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu ise, ’ Yaz tatilinde ailenizle ve sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmenizi dilerken, kazasız ve belasız bir tatil geçirmenizi de temenni ederim’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.