Çocuklar Necmi Başkanın Karne Hediyesini Çok Beğendi

EĞİTİM (YH) - Yıldız Haber | 15.06.2024 - 23:47, Güncelleme: 15.06.2024 - 23:47 5700 kez okundu.
 

Çocuklar Necmi Başkanın Karne Hediyesini Çok Beğendi

2023-2024 Eğitim Öğretim döneminin sona ermesi sebebiyle Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç'ın Çocuklara karne hediyesi olarak Cumhuriyet Meydanında Karne Şenliği düzenlendi.
Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü Gençlik ve Spor birimi tarafından düzenlenen etkinlikte; süper kahramanlar, balon şovları, müzik ve şişme parkta doyasıya eğlenen çocuklar etkinliği çok sevdiklerini ifade ederek Necmi Başkanlarına teşekkür ettiler.  Çocuklarımızın neşesi ve enerjisi bizleri de mutlu etti diyen Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Balon şovlarımız ve deneylerle dolu gösterilerimizle çocuklarımıza eğlenceli anlar yaşattık. Balon oyun parkında bol bol eğlenip, mutlulukla dolu anılar biriktirdik. Çocuklarımızın yüzünü güldürüp, onları eğlendirebildiysek ne mutlu bize. Onlar her şeyin en iyisini hak ediyorlar dedi.
2023-2024 Eğitim Öğretim döneminin sona ermesi sebebiyle Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç'ın Çocuklara karne hediyesi olarak Cumhuriyet Meydanında Karne Şenliği düzenlendi.

Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü Gençlik ve Spor birimi tarafından düzenlenen etkinlikte; süper kahramanlar, balon şovları, müzik ve şişme parkta doyasıya eğlenen çocuklar etkinliği çok sevdiklerini ifade ederek Necmi Başkanlarına teşekkür ettiler. 

Çocuklarımızın neşesi ve enerjisi bizleri de mutlu etti diyen Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Balon şovlarımız ve deneylerle dolu gösterilerimizle çocuklarımıza eğlenceli anlar yaşattık. Balon oyun parkında bol bol eğlenip, mutlulukla dolu anılar biriktirdik. Çocuklarımızın yüzünü güldürüp, onları eğlendirebildiysek ne mutlu bize. Onlar her şeyin en iyisini hak ediyorlar dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.