Çocukları sevindirdi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.04.2011 - 18:56, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2705+ kez okundu.
 

Çocukları sevindirdi

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu tüm Giresun halkını,...
...Geleneksel 23 Nisan Çocuk Korosu Konseri'ne davet etti. Aksu konserde; Belediye Konservatuarı Çocuk Korosu tarafından olan Gitar dinletisi, Türk Halk müziği ve Türk Sanat Müziği konseri sergileneceğini belirtti. Aksu miniklerin sergileyecekleri performans ile dinleyicilerin güzel bir müzik ziyafeti çekeceğini ifade ederek, herkesi 23 Nisan Akşamı Saat 19.30'da İl Özel İdare Kültür Sitesi'nde düzenlenecek olan konseri dinlemeye davet etti.Aksu Ayrıca aynı gün Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları tarafından da saat 14:00 ve 15:00 da çocuklara ücretsiz olarak ''MASALLAR KÜSTÜ'' adlı çocuk oyunununun sahneleceğini belirtti.
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu tüm Giresun halkını,...

...Geleneksel 23 Nisan Çocuk Korosu Konseri'ne davet etti. Aksu konserde; Belediye Konservatuarı Çocuk Korosu tarafından olan Gitar dinletisi, Türk Halk müziği ve Türk Sanat Müziği konseri sergileneceğini belirtti.

Aksu miniklerin sergileyecekleri performans ile dinleyicilerin güzel bir müzik ziyafeti çekeceğini ifade ederek, herkesi 23 Nisan Akşamı Saat 19.30'da İl Özel İdare Kültür Sitesi'nde düzenlenecek olan konseri dinlemeye davet etti.Aksu Ayrıca aynı gün Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları tarafından da saat 14:00 ve 15:00 da çocuklara ücretsiz olarak ''MASALLAR KÜSTÜ'' adlı çocuk oyunununun sahneleceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.