Cumhuriyet Meydanında Milli Maç coşkusu!

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 18.06.2024 - 21:02, Güncelleme: 18.06.2024 - 21:02 2904 kez okundu.
 

Cumhuriyet Meydanında Milli Maç coşkusu!

Bulancaklılar, A Milli Takımın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki ilk maçını dev ekranda hep birlikte izleyerek büyük bir coşku yaşadılar.
Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç'ın talimatıyla Cumhuriyet Meydanı'ndaki LED ekranda naklen yayınlanan müsabakada, Bulancaklı futbolseverler milli takımlarına büyük destek verdiler. Türkiye, EURO 2024 F grubundaki ilk maçında 19:00'da Gürcistan ile karşılaştı. Bu karşılaşma, A Milli Takım'ın 627. resmi maçı oldu. Milli Takımımız, Mücadeleden Zafere Ulaştı   Müsabakanın ilk yarısında 25. dakikada Mert Müldür'ün golüyle öne geçen milli takımımız, 39. dakikada Mikautadze'nin golüne engel olamadı. Ancak pes etmeyen milli takımımız, ikinci yarıda 65. dakikada Arda Güler'in golüyle skoru 2-1'e getirmeyi başardı. 90+7'de Kerem'in golü ile zafere uzanan milli takımımız, ilk maçında 3 puan alarak gruba iyi bir başlangıç yaptı. Bulancak'ta Coşku Yaşandı Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Bulancak'ta büyük bir coşku yaşandı. Futbolseverler, milli takımlarına verdiği destekten ve aldığı galibiyetten dolayı büyük sevinç yaşadılar. Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç da yaptığı açıklamada, "Bulancaklı hemşehrilerimizle birlikte milli takımlarımıza destek olmak ve bu coşkuyu paylaşmak büyük bir mutluluk. Milli takımımızın bu galibiyeti Bulancak'ta büyük bir sevinç yarattı. Tüm hemşehrilerimize bu güzel atmosferi yaşattıkları için teşekkür ediyorum." dedi.
Bulancaklılar, A Milli Takımın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki ilk maçını dev ekranda hep birlikte izleyerek büyük bir coşku yaşadılar.

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç'ın talimatıyla Cumhuriyet Meydanı'ndaki LED ekranda naklen yayınlanan müsabakada, Bulancaklı futbolseverler milli takımlarına büyük destek verdiler.

Türkiye, EURO 2024 F grubundaki ilk maçında 19:00'da Gürcistan ile karşılaştı. Bu karşılaşma, A Milli Takım'ın 627. resmi maçı oldu.

Milli Takımımız, Mücadeleden Zafere Ulaştı

 

Müsabakanın ilk yarısında 25. dakikada Mert Müldür'ün golüyle öne geçen milli takımımız, 39. dakikada Mikautadze'nin golüne engel olamadı.

Ancak pes etmeyen milli takımımız, ikinci yarıda 65. dakikada Arda Güler'in golüyle skoru 2-1'e getirmeyi başardı. 90+7'de Kerem'in golü ile zafere uzanan milli takımımız, ilk maçında 3 puan alarak gruba iyi bir başlangıç yaptı.

Bulancak'ta Coşku Yaşandı

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Bulancak'ta büyük bir coşku yaşandı. Futbolseverler, milli takımlarına verdiği destekten ve aldığı galibiyetten dolayı büyük sevinç yaşadılar.

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç da yaptığı açıklamada, "Bulancaklı hemşehrilerimizle birlikte milli takımlarımıza destek olmak ve bu coşkuyu paylaşmak büyük bir mutluluk. Milli takımımızın bu galibiyeti Bulancak'ta büyük bir sevinç yarattı. Tüm hemşehrilerimize bu güzel atmosferi yaşattıkları için teşekkür ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.