Bulancak Giresun Dolmuş Durağı Yeni Yönetimi Seçildi

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 24.06.2024 - 10:59, Güncelleme: 24.06.2024 - 11:48 6438 kez okundu.
 

Bulancak Giresun Dolmuş Durağı Yeni Yönetimi Seçildi

S.S 13 No'lu Bulancak Giresun Minibüs ve Taksiciler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, yeni yönetim için 22 Haziran Cumartesi günü sandığa gitti.
Seçimde iki aday yarıştı ve 27 oy alarak başkanlığa seçilen Erol Eyüpoğlu, 20 oy alan Bahtiyar Yamak ile yarıştı. Erol Eyüpoğlu Yeni Başkan Seçildi Yeni seçilen başkan Erol Eyüpoğlu, görevi devraldığı eski başkana yaptığı hizmetlerden dolayı plaket takdim etti. Eyüpoğlu, teşekkür konuşmasında kooperatifin gelişimi için çalışacaklarını belirtti. Yeni Yönetim Kurulu Erol Eyüpoğlu'nun yönetim listesinde şu isimler yer aldı: Eren Özkaya Emre Beşikçi İbrahim Derelioğlu Kadir Azak Yeni yönetim, kooperatif üyelerinin güvenini kazanarak çalışmalarına başladı. Başkan Eyüpoğlu ve ekibi, kooperatifin hizmet kalitesini artırmak için projeler geliştirmeyi hedefliyor.
S.S 13 No'lu Bulancak Giresun Minibüs ve Taksiciler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, yeni yönetim için 22 Haziran Cumartesi günü sandığa gitti.

Seçimde iki aday yarıştı ve 27 oy alarak başkanlığa seçilen Erol Eyüpoğlu, 20 oy alan Bahtiyar Yamak ile yarıştı.

Erol Eyüpoğlu Yeni Başkan Seçildi

Yeni seçilen başkan Erol Eyüpoğlu, görevi devraldığı eski başkana yaptığı hizmetlerden dolayı plaket takdim etti. Eyüpoğlu, teşekkür konuşmasında kooperatifin gelişimi için çalışacaklarını belirtti.

Yeni Yönetim Kurulu

Erol Eyüpoğlu'nun yönetim listesinde şu isimler yer aldı:

  • Eren Özkaya
  • Emre Beşikçi
  • İbrahim Derelioğlu
  • Kadir Azak

Yeni yönetim, kooperatif üyelerinin güvenini kazanarak çalışmalarına başladı. Başkan Eyüpoğlu ve ekibi, kooperatifin hizmet kalitesini artırmak için projeler geliştirmeyi hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.