Giresun Atıcılık ve Avcılık İl Temsilcisi Cürgül’den Teşekkür!

KÜLTÜR (YH) - Yıldız Haber | 27.06.2024 - 11:13, Güncelleme: 27.06.2024 - 11:37 2131 kez okundu.
 

Giresun Atıcılık ve Avcılık İl Temsilcisi Cürgül’den Teşekkür!

Bulancak'ta, Jandarma Teşkilatı'nın 185. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen trap, tek kurşun ve tabanca müsabakaları büyük bir coşkuyla kutlandı.
Giresun Avcılık ve Atıcılık İl Temsilcisi Yalçın Cürgül, bu anlamlı günde emeği geçenlere teşekkürlerini sunmak için Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ve Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Ersin Erkut'u ziyaret etti. Ziyaretlerde Cürgül, Kaymakam Koç, Belediye Başkanı Sıbıç ve İlçe Jandarma Komutanı Erkut'a plaket takdim etti. Cürgül yaptığı açıklamada, 185 yıldır ülkeye hizmet veren Jandarma Teşkilatı'nın bu anlamlı gününde düzenlenen etkinliğe maddi ve manevi destek veren, bizzat katılarak avcılık ve atıcılık sporuna destek veren tüm yetkililere ve katılımcılara teşekkür etti.
Bulancak'ta, Jandarma Teşkilatı'nın 185. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen trap, tek kurşun ve tabanca müsabakaları büyük bir coşkuyla kutlandı.

Giresun Avcılık ve Atıcılık İl Temsilcisi Yalçın Cürgül, bu anlamlı günde emeği geçenlere teşekkürlerini sunmak için Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ve Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Ersin Erkut'u ziyaret etti.

Ziyaretlerde Cürgül, Kaymakam Koç, Belediye Başkanı Sıbıç ve İlçe Jandarma Komutanı Erkut'a plaket takdim etti. Cürgül yaptığı açıklamada, 185 yıldır ülkeye hizmet veren Jandarma Teşkilatı'nın bu anlamlı gününde düzenlenen etkinliğe maddi ve manevi destek veren, bizzat katılarak avcılık ve atıcılık sporuna destek veren tüm yetkililere ve katılımcılara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.