Ordu Aquapark'ta Facia! İşletmeci Çocuğu Kurtarmak İsterken Hayatını Kaybetti!

ASAYİŞ (YH) - Yıldız Haber | 27.06.2024 - 16:00, Güncelleme: 27.06.2024 - 16:00 6829 kez okundu.
 

Ordu Aquapark'ta Facia! İşletmeci Çocuğu Kurtarmak İsterken Hayatını Kaybetti!

Ordu'nun Perşembe ilçesinde bulunan bir aquaparkta trajik bir olay yaşandı. 8 yaşındaki E.N.D. isimli kız çocuğu, elektrik akımına kapıldı.
Olayı fark eden işletme sahibi Mustafa Kemal Günay (48), müdahale etmek için havuza atladı. Fakat elektrik akımına kapılan Günay, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Olay Nasıl Meydana Geldi? Edinilen bilgilere göre, 8 yaşındaki E.N.D., aquaparkta serinlemek için havuza girdi. Bir anda elektrik akımına kapılan küçük kız, çığlıklar atmaya başladı. Olayı fark eden işletme sahibi Mustafa Kemal Günay, tereddüt etmeden havuza atladı ve E.N.D.'yi kurtarmak için çabaladı. Fakat trajik bir şekilde, Günay da elektrik akımına kapıldı ve kalp krizi geçirdi. Kalbi duran Günay, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Durumu Kritik Olan Çocuk Hastaneye Kalındırıldı Elektrik akımına kapılan E.N.D. ise olay yerinden ambulansla Ordu'da özel bir hastaneye sevk edildi. Küçük kızın durumu kritik olduğu öğrenildi. Elektrik Akımının Kaynağı Araştırılıyor Olayda nasıl elektrik akımı meydana geldiği ise araştırılıyor. Polis ekipleri, aquaparkta incelemelerde bulundu ve olayla ilgili soruşturma başlattı.  
Ordu'nun Perşembe ilçesinde bulunan bir aquaparkta trajik bir olay yaşandı. 8 yaşındaki E.N.D. isimli kız çocuğu, elektrik akımına kapıldı.

Olayı fark eden işletme sahibi Mustafa Kemal Günay (48), müdahale etmek için havuza atladı. Fakat elektrik akımına kapılan Günay, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Olay Nasıl Meydana Geldi?

Edinilen bilgilere göre, 8 yaşındaki E.N.D., aquaparkta serinlemek için havuza girdi. Bir anda elektrik akımına kapılan küçük kız, çığlıklar atmaya başladı. Olayı fark eden işletme sahibi Mustafa Kemal Günay, tereddüt etmeden havuza atladı ve E.N.D.'yi kurtarmak için çabaladı. Fakat trajik bir şekilde, Günay da elektrik akımına kapıldı ve kalp krizi geçirdi. Kalbi duran Günay, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Durumu Kritik Olan Çocuk Hastaneye Kalındırıldı

Elektrik akımına kapılan E.N.D. ise olay yerinden ambulansla Ordu'da özel bir hastaneye sevk edildi. Küçük kızın durumu kritik olduğu öğrenildi.

Elektrik Akımının Kaynağı Araştırılıyor

Olayda nasıl elektrik akımı meydana geldiği ise araştırılıyor. Polis ekipleri, aquaparkta incelemelerde bulundu ve olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.