Bulancak Adliyesi'nde Yeni Atamalar! Hakimler ve Savcılar Belli Oldu

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 01.07.2024 - 10:10, Güncelleme: 01.07.2024 - 10:21 1994 kez okundu.
 

Bulancak Adliyesi'nde Yeni Atamalar! Hakimler ve Savcılar Belli Oldu

Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameye göre, Hakimler ve Savcılar Kurulu tarafından Türkiye genelinde binlerce hakim ve savcının görev yeri değiştirildi.
Giresun ve ilçelerine toplamda 30 hakim ve savcı atanırken, Giresun'dan 38 hakim ve savcı farklı il ve ilçelere atandı. Bu kapsamda Bulancak Adliyesi'nde de önemli görev değişiklikleri yaşandı. Bulancak’ta gerçekleştirilen atamalar şu şekilde: Harun Akbaş: Bulancak Hâkimliğinden Gebze Hâkimliğine atandı. Seval Yiğit: Bulancak Hâkimliğinden Sivas Hâkimliğine atandı. Abdulkerim Başbay: Bulancak Cumhuriyet Savcılığından Trabzon Cumhuriyet Savcılığına atandı. İlker Dülgeroğlu: Gazipaşa Cumhuriyet Savcılığından Bulancak Cumhuriyet Savcılığına atandı. Mehmet Emin Öztürk: Güroymak Cumhuriyet Savcılığından Bulancak Cumhuriyet Savcılığına atandı. Bu atamalar ile birlikte Bulancak Adliyesi'nde yeni bir dönem başlıyor. Atanan tüm hakim ve savcılara yeni görev yerlerinde başarılar diliyoruz.  
Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameye göre, Hakimler ve Savcılar Kurulu tarafından Türkiye genelinde binlerce hakim ve savcının görev yeri değiştirildi.

Giresun ve ilçelerine toplamda 30 hakim ve savcı atanırken, Giresun'dan 38 hakim ve savcı farklı il ve ilçelere atandı. Bu kapsamda Bulancak Adliyesi'nde de önemli görev değişiklikleri yaşandı.

Bulancak’ta gerçekleştirilen atamalar şu şekilde:

  • Harun Akbaş: Bulancak Hâkimliğinden Gebze Hâkimliğine atandı.
  • Seval Yiğit: Bulancak Hâkimliğinden Sivas Hâkimliğine atandı.
  • Abdulkerim Başbay: Bulancak Cumhuriyet Savcılığından Trabzon Cumhuriyet Savcılığına atandı.
  • İlker Dülgeroğlu: Gazipaşa Cumhuriyet Savcılığından Bulancak Cumhuriyet Savcılığına atandı.
  • Mehmet Emin Öztürk: Güroymak Cumhuriyet Savcılığından Bulancak Cumhuriyet Savcılığına atandı.

Bu atamalar ile birlikte Bulancak Adliyesi'nde yeni bir dönem başlıyor. Atanan tüm hakim ve savcılara yeni görev yerlerinde başarılar diliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.