Piraziz’de ilkler yaşanıyor! Şenlikler ardı ardına yapılıyor

YAŞAM (YH) - Yıldız Haber | 03.07.2024 - 16:28, Güncelleme: 03.07.2024 - 16:28 1593 kez okundu.
 

Piraziz’de ilkler yaşanıyor! Şenlikler ardı ardına yapılıyor

Göreve geldiği günden beri yaptığı etkinliklerle dikkat çeken Piraziz Belediye Başkanı Esat Ayyıldız, Uçurtma Şenliği'nin ardından Bisiklet Şenliği düzenledi.
Piraziz Belediyesi'nin "Doğa ve sağlık için pedal çevir" sloganıyla organize ettiği etkinlik, büyük ilgi gördü. Okulların ara tatilde olmasını fırsat bilen çocuklar, gençler ve aileler, şenliğe yoğun katılım sağladı. Düzenlenen parkurda gerçekleşen bisiklet turuna Piraziz Kaymakamı Burak Öz de katıldı.  Etkinlik boyunca çeşitli ikramlarda bulunuldu ve çocuklar ile ailelere dondurma dağıtıldı. Hem eğlenceli hem de sağlıklı bir gün geçiren katılımcılar, şenliğin tekrar düzenlenmesi temennisinde bulundular. Piraziz Belediye Başkanı Mahmut Esat Ayyıldız, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, "Gençlerimiz ve çocuklarımız için böyle etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Onların sağlıklı ve mutlu bir şekilde vakit geçirmeleri bizim önceliğimiz" dedi.
Göreve geldiği günden beri yaptığı etkinliklerle dikkat çeken Piraziz Belediye Başkanı Esat Ayyıldız, Uçurtma Şenliği'nin ardından Bisiklet Şenliği düzenledi.

Piraziz Belediyesi'nin "Doğa ve sağlık için pedal çevir" sloganıyla organize ettiği etkinlik, büyük ilgi gördü. Okulların ara tatilde olmasını fırsat bilen çocuklar, gençler ve aileler, şenliğe yoğun katılım sağladı. Düzenlenen parkurda gerçekleşen bisiklet turuna Piraziz Kaymakamı Burak Öz de katıldı. 

Etkinlik boyunca çeşitli ikramlarda bulunuldu ve çocuklar ile ailelere dondurma dağıtıldı. Hem eğlenceli hem de sağlıklı bir gün geçiren katılımcılar, şenliğin tekrar düzenlenmesi temennisinde bulundular.

Piraziz Belediye Başkanı Mahmut Esat Ayyıldız, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, "Gençlerimiz ve çocuklarımız için böyle etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Onların sağlıklı ve mutlu bir şekilde vakit geçirmeleri bizim önceliğimiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.