Denizcilik Bayramı Giresun’da kutlandı

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 01.07.2024 - 17:39, Güncelleme: 01.07.2024 - 17:44 1543 kez okundu.
 

Denizcilik Bayramı Giresun’da kutlandı

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın 98. yıl dönümünü Giresun’da kutlandı.
Giresun Limanı Sahil Güvenlik Yerleşkesi içerisinde 1 Temmuz Pazartesi günü saat: 15.00’de düzenlenen programda; saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunması, açılış konuşmaları, denizci öğrencilerin şiir okuması, denizci öğrencilerin mezuniyet töreni, protokol konuşmaları, Deniz Şehitleri için denize çelenk bırakılması ve kapanış yer aldı. Programa; Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun Milletvekili Prof. Dr. Nazım Elmas, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, Vali Yardımcıları; Mehmet Fikret Çavuş, Davut Sinanoğlu ve Mehmet Fatih Yakınoğlu ile il protokolü, davetliler ve vatandaşlar katıldı. Programda ayrıca denizci öğrencileri mezuniyet töreni düzenlendi. Mezun olan öğrencilere diplomaları Vali Serdengeçti ve protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Deniz Şehitleri için denize çelenk bırakılmasıyla program sona erdi.
1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın 98. yıl dönümünü Giresun’da kutlandı.

Giresun Limanı Sahil Güvenlik Yerleşkesi içerisinde 1 Temmuz Pazartesi günü saat: 15.00’de düzenlenen programda; saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunması, açılış konuşmaları, denizci öğrencilerin şiir okuması, denizci öğrencilerin mezuniyet töreni, protokol konuşmaları, Deniz Şehitleri için denize çelenk bırakılması ve kapanış yer aldı.

Programa; Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun Milletvekili Prof. Dr. Nazım Elmas, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, Vali Yardımcıları; Mehmet Fikret Çavuş, Davut Sinanoğlu ve Mehmet Fatih Yakınoğlu ile il protokolü, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Programda ayrıca denizci öğrencileri mezuniyet töreni düzenlendi. Mezun olan öğrencilere diplomaları Vali Serdengeçti ve protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Deniz Şehitleri için denize çelenk bırakılmasıyla program sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.