Boğulma tehlikesi geçiren emekli astsubay hastanede hayatını kaybetti

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 28.06.2024 - 22:44, Güncelleme: 28.06.2024 - 22:55 1302 kez okundu.
 

Boğulma tehlikesi geçiren emekli astsubay hastanede hayatını kaybetti

SAMSUN (AA) - Samsun'da boğulma tehlikesi geçiren emekli astsubay, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, Samsun İl Jandarma Komutanlığı'ndan emekli Astsubay Kıdemli Başçavuş Muhsin Halıcı, dün serinlemek için Atakum ilçesi Taflan mevkisinde denize girdi. Bir süre sonra akıntıya kapılan Halıcı'nın çırpındığını gören vatandaşlar, durumu ihbar etti. Cankurtaranlar tarafından kıyıya çıkarılan Halıcı, sağlık ekiplerince Ondokuzmayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne kaldırıldı. Burada tedavi gören Halıcı, müdahaleye rağmen akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. Halıcı'nın, memleketi Ankara'da defnedileceği öğrenildi.

SAMSUN (AA) - Samsun'da boğulma tehlikesi geçiren emekli astsubay, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Samsun İl Jandarma Komutanlığı'ndan emekli Astsubay Kıdemli Başçavuş Muhsin Halıcı, dün serinlemek için Atakum ilçesi Taflan mevkisinde denize girdi.

Bir süre sonra akıntıya kapılan Halıcı'nın çırpındığını gören vatandaşlar, durumu ihbar etti.

Cankurtaranlar tarafından kıyıya çıkarılan Halıcı, sağlık ekiplerince Ondokuzmayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne kaldırıldı.

Burada tedavi gören Halıcı, müdahaleye rağmen akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.

Halıcı'nın, memleketi Ankara'da defnedileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.