Cumhuriyetin 100.yılında 100 öğrenci Samsun gezisine katıldı

GÜNDEM 30.10.2023 - 17:43, Güncelleme: 30.10.2023 - 17:43 14591+ kez okundu.
 

Cumhuriyetin 100.yılında 100 öğrenci Samsun gezisine katıldı

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Emniyet Müdürlüğü iş birliğinde Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Öğrenciyle Samsun Gezisi düzenlendi.
Samsun İline günü birlik olarak gerçekleşen geziye, Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 50 erkek öğrenci ile Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 50 kız öğrencimiz, 2 öğretmen ve 2 yöneticimiz refakatinde katıldı. Samsun Gezisinde öğrenciler, Samsun İlinin tarihi ve turistik mekânlarını gezerken Bandırma Vapuru, Gazi Müzesi, Samsun İl Anıtı, Panorama Gösteri Merkezi ve Batıpark Amazon Köyünü ziyaret etmişlerdir. Gezide ayrıca, Samsun Polisevinde öğrencilere öğle yemeği verildi Sabah 8.00 de Giresun Polisevi önünde başlayan gezi, akşam 19.30'da aynı yerde son bulmuştur. İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu geziyle ilgili değerlendirmesinde; Cumhuriyetimizin 100 yılını çeşitli etkinliklerle coşku içerisinde kutladığımızı belirtti. Bu kapsamda düzenlenen geziyle daha önce il dışına seyahat etmemiş öğrencilerimizin Samsun İlinin tarihi ve kültürel mekânlarını gezme fırsatı bulduklarını, bu sayede milli ve manevi değerlerimizi daha iyi benimsediklerini dile getirdi. Gezinin organizasyonunda emeği geçen ve katılan herkese teşekkür etti.  
Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Emniyet Müdürlüğü iş birliğinde Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Öğrenciyle Samsun Gezisi düzenlendi.

Samsun İline günü birlik olarak gerçekleşen geziye, Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 50 erkek öğrenci ile Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 50 kız öğrencimiz, 2 öğretmen ve 2 yöneticimiz refakatinde katıldı. Samsun Gezisinde öğrenciler, Samsun İlinin tarihi ve turistik mekânlarını gezerken Bandırma Vapuru, Gazi Müzesi,  Samsun İl Anıtı, Panorama Gösteri Merkezi ve Batıpark Amazon Köyünü ziyaret etmişlerdir. Gezide ayrıca, Samsun Polisevinde öğrencilere öğle yemeği verildi Sabah 8.00 de Giresun Polisevi önünde başlayan gezi, akşam 19.30'da aynı yerde son bulmuştur. İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu geziyle ilgili değerlendirmesinde; Cumhuriyetimizin 100 yılını çeşitli etkinliklerle coşku içerisinde kutladığımızı belirtti. Bu kapsamda düzenlenen geziyle daha önce il dışına seyahat etmemiş öğrencilerimizin Samsun İlinin tarihi ve kültürel mekânlarını gezme fırsatı bulduklarını, bu sayede milli ve manevi değerlerimizi daha iyi benimsediklerini dile getirdi. Gezinin organizasyonunda emeği geçen ve katılan herkese teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.