Deva Dübüş, gece yarısı çiçeklerle karşılandı!

SPOR 16.06.2023 - 11:49, Güncelleme: 16.06.2023 - 11:49 5159+ kez okundu.
 

Deva Dübüş, gece yarısı çiçeklerle karşılandı!

Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasında Altın Madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu olan Milli Sporcumuz Deva Dübüş, mahallesinde çiçeklerle karşılandı.
Moldova' nın Kişinev Şehrinde düzenlenen Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasında 15 Yaş Yıldız Kızlar kategorisinde 45 kg' da gerçekleşen Sağ+Sol Kol Müsabakalarında Altın Madalya Kazanarak Avrupa Şampiyonu olan Milli Sporcumuz Deva Dübüş, mahallesinde çiçeklerle karşılandı. Avrupa Şampiyonu sporcumuzu; Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ali Dodur, Bulancak Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Yüksel, Bulancak Atatürk Ortaokulu Müdürü Cavit Hendekçi, Beden Eğitimi Öğretmeni Ersan Kelleci, Güreş Antrenörü Ömer Faruk Sipahi, Ailesi ve Mahalle Sakinleri coşkuyla karşılayarak canı gönülden tebrik ettiler.
Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasında Altın Madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu olan Milli Sporcumuz Deva Dübüş, mahallesinde çiçeklerle karşılandı.

Moldova' nın Kişinev Şehrinde düzenlenen Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasında 15 Yaş Yıldız Kızlar kategorisinde 45 kg' da gerçekleşen Sağ+Sol Kol Müsabakalarında Altın Madalya Kazanarak Avrupa Şampiyonu olan Milli Sporcumuz Deva Dübüş, mahallesinde çiçeklerle karşılandı.

Avrupa Şampiyonu sporcumuzu; Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ali Dodur, Bulancak Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Yüksel, Bulancak Atatürk Ortaokulu Müdürü Cavit Hendekçi, Beden Eğitimi Öğretmeni Ersan Kelleci, Güreş Antrenörü Ömer Faruk Sipahi, Ailesi ve Mahalle Sakinleri coşkuyla karşılayarak canı gönülden tebrik ettiler.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.