Doğa Koleji Giresun kampüsü anaokulu açılıyor

YAŞAM 22.08.2022 - 17:28, Güncelleme: 22.08.2022 - 17:28 3423+ kez okundu.
 

Doğa Koleji Giresun kampüsü anaokulu açılıyor

Eğitimde fark yaratan konseptleri ile 20 yıldır eğitimin Türkiye’deki lideri olan Doğa Kolejinin Giresun Kampüsünde yeni anaokulu açıldı.
‘Mutlu Çocuk Öğrenir’ ilkesi ve ‘yaparak ve yaşayarak’ öğrenme felsefesi ile öğrenciler yetiştiren Doğa Koleji, Can Eğitim Grubu çatısı altında Türkiye’nin tek uluslararası kurumsal akreditasyonuna sahip üniversitesi olan BİLGİ’nin yüksek nitelikli akademik sisteminin bir parçası olarak marka yolculuğuna devam ediyor. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Doğa Koleji Giresun Kampüsü Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Gezmiş, “Giresun Doğa Koleji dünya çapında iddialı bir nesil yetiştirme hedefiyle ilerlemektedir. Bu hedefimize her gün biraz daha yaklaştığımız güçlü bir eğitim kadrosu ve ekip ile yol alıyoruz. Mottomuz: ‘Buradan özgüveni yüksek dünya bireyleri yetişecek ve bu nesil dünyayı güzelleştirecek.’ Okul öncesinden liseye kadar Doğa konsepti ile modern eğitim tekniklerini kullanarak yenilikleri takip eden, ufku geniş, özgüveni sağlam ve yaratıcı düşünen bireyler yetiştirmeye devam edeceğiz.1500 m2 alana sahip her yeri öğretici detaylarla dolu bir vizyon okulu yaptık. Bir insanın karakterinin neredeyse tamamı 0-6 yaş arasında oluşmaktadır. Bu nedenle anaokulu eğitimi, mutlu birey için çok önemlidir. Eğer mutlu ve başarılı bir nesil yetiştirmek istiyorsak anaokulu bu işin temel noktasıdır” ifadelerini kullandı.
Eğitimde fark yaratan konseptleri ile 20 yıldır eğitimin Türkiye’deki lideri olan Doğa Kolejinin Giresun Kampüsünde yeni anaokulu açıldı.

‘Mutlu Çocuk Öğrenir’ ilkesi ve ‘yaparak ve yaşayarak’ öğrenme felsefesi ile öğrenciler yetiştiren Doğa Koleji, Can Eğitim Grubu çatısı altında Türkiye’nin tek uluslararası kurumsal akreditasyonuna sahip üniversitesi olan BİLGİ’nin yüksek nitelikli akademik sisteminin bir parçası olarak marka yolculuğuna devam ediyor.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Doğa Koleji Giresun Kampüsü Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Gezmiş, “Giresun Doğa Koleji dünya çapında iddialı bir nesil yetiştirme hedefiyle ilerlemektedir. Bu hedefimize her gün biraz daha yaklaştığımız güçlü bir eğitim kadrosu ve ekip ile yol alıyoruz. Mottomuz: ‘Buradan özgüveni yüksek dünya bireyleri yetişecek ve bu nesil dünyayı güzelleştirecek.’ Okul öncesinden liseye kadar Doğa konsepti ile modern eğitim tekniklerini kullanarak yenilikleri takip eden, ufku geniş, özgüveni sağlam ve yaratıcı düşünen bireyler yetiştirmeye devam edeceğiz.1500 m2 alana sahip her yeri öğretici detaylarla dolu bir vizyon okulu yaptık. Bir insanın karakterinin neredeyse tamamı 0-6 yaş arasında oluşmaktadır. Bu nedenle anaokulu eğitimi, mutlu birey için çok önemlidir. Eğer mutlu ve başarılı bir nesil yetiştirmek istiyorsak anaokulu bu işin temel noktasıdır” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.