Düzensiz parklar, trafik akışına engel oluyor

GÜNDEM 21.02.2024 - 11:33, Güncelleme: 21.02.2024 - 11:36 3803+ kez okundu.
 

Düzensiz parklar, trafik akışına engel oluyor

Bulancak’ta trafik akışının yoğun olduğu mevkilerdeki düzensiz araç parkları yayalar, engelli vatandaşlar ve trafiği olumsuz etkiliyor.
Bulancak merkezine gündüz girmesi yasak olan büyük ve ağır tonajlı araçlar, kullanabilecekleri tek cadde olan Ucarlı caddesi üzerinde düzensiz park yapan sürücülerden şikâyetçi oluyorlar. Büyük ve ağır tonajlı araçların aynı güzergah üzerinde her gün yaşadığı bu sorun ana caddelerdeki trafik akışına da engel oluyor. Şehir merkezinde ana caddelerde yanlış park edilen araçlar, yayaların ve engelli vatandaşların yaşamlarını zorlaştırıyor. Bazı sürücülerin ise araç parkı için kaldırımları kullanması ise yaya geçişini engelliyor ve özellikle engelli vatandaşlar için zor anlar yaratıyor. Bulancak’ta bu durum, hem yayaların hem de araç sahiplerinin şikayetçi olduğu bir sorun haline gelirken, kurallara uyan sürücüler uymayan sürücülerin cezalandırılması gerektiğini vurguladılar. Caydırıcı cezaların olmaması nedeniyle hatalı park sorunları bir türlü son bulmuyor. Vatandaşlar, bu sorunun çözülmesi için yetkililerin acil önlem almasını istiyor.  
Bulancak’ta trafik akışının yoğun olduğu mevkilerdeki düzensiz araç parkları yayalar, engelli vatandaşlar ve trafiği olumsuz etkiliyor.

Bulancak merkezine gündüz girmesi yasak olan büyük ve ağır tonajlı araçlar, kullanabilecekleri tek cadde olan Ucarlı caddesi üzerinde düzensiz park yapan sürücülerden şikâyetçi oluyorlar.

Büyük ve ağır tonajlı araçların aynı güzergah üzerinde her gün yaşadığı bu sorun ana caddelerdeki trafik akışına da engel oluyor.

Şehir merkezinde ana caddelerde yanlış park edilen araçlar, yayaların ve engelli vatandaşların yaşamlarını zorlaştırıyor. Bazı sürücülerin ise araç parkı için kaldırımları kullanması ise yaya geçişini engelliyor ve özellikle engelli vatandaşlar için zor anlar yaratıyor. Bulancak’ta bu durum, hem yayaların hem de araç sahiplerinin şikayetçi olduğu bir sorun haline gelirken, kurallara uyan sürücüler uymayan sürücülerin cezalandırılması gerektiğini vurguladılar.

Caydırıcı cezaların olmaması nedeniyle hatalı park sorunları bir türlü son bulmuyor. Vatandaşlar, bu sorunun çözülmesi için yetkililerin acil önlem almasını istiyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.