ENGELLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.12.2015 - 00:00, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3270+ kez okundu.
 

ENGELLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Giresun'da Atatürk Meydanında düzenlenen program ile kutlandı.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün organizasyonunda düzenlenen tören, Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Törende günün anlam ve önemini belirtir konuşmayı yapan Bulancak Engelliler Derneği Başkanı Şenel Ergüner, Birleşmiş Milletler tarafından Dünya Engelliler Günü olarak kabul edilen 3 Aralık’ın engelli bireylere yönelik  toplumsal bilincin ve farkındalığın artırılması açısından anlamlı  bir gün olduğunu söyledi. Törene katılan Giresun Valisi Hasan Karahan'da engellilerle ilgili yapılan çalışmalar ve duyarlılık konusunda ilimizin şanslı olduğunu belirterek, "Hepimiz bu konuda bir Giresunlu olarak gururla, kıvançla belirtmeliyim ki  duyarlıyız, ilgiliyiz. Gayretlerimiz var, hizmetlerimiz var. İnşallah bunlar artarak devam edecek" dedi. Konuşmaların ardından Vali Hasan Karahan, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit , İl Jandarma Komutanı Ali İhsan Ersoy ve İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk tarafından 4 engelli vatandaşa gören göz cihazı hediye edildi.  
3 Aralık Dünya Engelliler Günü Giresun'da Atatürk Meydanında düzenlenen program ile kutlandı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün organizasyonunda düzenlenen tören, Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Törende günün anlam ve önemini belirtir konuşmayı yapan Bulancak Engelliler Derneği Başkanı Şenel Ergüner, Birleşmiş Milletler tarafından Dünya Engelliler Günü olarak kabul edilen 3 Aralık’ın engelli bireylere yönelik  toplumsal bilincin ve farkındalığın artırılması açısından anlamlı  bir gün olduğunu söyledi.

Törene katılan Giresun Valisi Hasan Karahan'da engellilerle ilgili yapılan çalışmalar ve duyarlılık konusunda ilimizin şanslı olduğunu belirterek, "Hepimiz bu konuda bir Giresunlu olarak gururla, kıvançla belirtmeliyim ki  duyarlıyız, ilgiliyiz. Gayretlerimiz var, hizmetlerimiz var. İnşallah bunlar artarak devam edecek" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Hasan Karahan, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit , İl Jandarma Komutanı Ali İhsan Ersoy ve İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk tarafından 4 engelli vatandaşa gören göz cihazı hediye edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.